Jäsenyys
Fireside, a cosy lobby bar with comfortable chairs and sofas at Copperhill Mountain Lodge in Åre.

Tunnelmaa Åren viihtyisimmissä Fireside-baarissa

Pidä tauko Åren seikkailustasi ja nauti hetken aikaa kauniista ympäristöstä maistuva juoma lasissasi. Tervetuloa Firesiden rentoon ja ihastuttavaan ilmapiiriin.

Ruokaa ja juomaa laskettelurinteen lähellä

Istuudu mukavaan nojatuoliin ja pidä tauko arjen huolista. Fireside-baarissa voit valita mahtavasta valikoimasta raikkaita, kylmiä juomia jännittävin makuyhdistelmin tai lämmitellä jollakin kuumemmista vaihtoehdoista. Jos sinulla tulee välillä nälkä, ongelma korjautuu nopeasti! Baarissa tarjotaan myös ruokaa puhtaassa Jämtlannin hengessä. Nauti hyvästä ruoasta ja juomasta sekä upeista näkymistä Åreen.

Uutta energiaa ennen seuraavaa seikkailua

Fireside löytyy aivan Åren suosittujen laskettelurinteiden ja vaellusreittien vierestä, Copperhill Mountain Lodge -hotellin yhteydestä. Kulutettuasi suuren osan energiastasi vuorella olet lämpimästi tervetullut tänne hankkimaan uutta. Jos seikkailu on verottanut voimia, hotellin kylpylä on todella lähellä lisärentoutumista varten – kaikki saman katon alla. Tervetuloa Copperhill Mountain Lodgeen!

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

 • Maanantai - Sunnuntai

  11:00 - 01:00

  Baari

  • Maanantai - Sunnuntai

   11:00 - 01:00

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Björnen Copperhill 62, 837 97 Åre
 • contactPhonePuhelin
  +46 647 143 00
 • emailContactSähköpostiosoite
  info@copperhill.se