Jäsenyys
Meat dish with fries at The Social Bar & Bistro.

The Social Bar & Bistro – ruokaa Trondheimin kentällä

Aivan Trondheimin lentoaseman vieressä sijaitseva The Social on täydellinen paikka poiketa pitkän lennon jälkeen tai jos haluat kokeilla jotakin muuta kuin lentokenttäruokaa ennen lentosi lähtöä. Täällä tarjoillaan klassisia bistroannoksia modernilla twistillä, ja tunnelma on ihanan rento.

Klassisia bistroruokia yllätyksellisesti

Quality Airport Hotel Værnesissä, vain 2,5 kilometrin päässä Trondheimin lentoasemalta sijaitseva The Social Bar & Bistro on luonteva paikka poiketa joko ennen lentoa tai sen jälkeen – tai jos satut olemaan Stjørdalin keskustassa ja haluat jotakin hyvää. Piipahda sisään nauttimaan herkullisesta, klassisesta bistroruoasta hieman yllättävällä twistillä. The Social Bar & Bistro on paikka, jossa voit rentoutua rennossa ja epävirallisessa ympäristössä – joko yksin tai ystävien kanssa keskustellen.

Täydellinen mihin tahansa tilaisuuteen

Tämä ravintola on hyvä esimerkki siitä, että ei aina tarvitse mennä suurkaupungin keskustaan nauttiakseen hyvästä ateriasta. Se sijaitsee vain 35 minuutin päässä Trondheimin keskustasta, ja sinne on hyvät bussi- ja junayhteydet, joten mikään ei estä sinua lähtemästä ystäväsi, rakkaasi tai suurperheesi kanssa keskustan ulkopuolelle tavallisena arkipäivänä. The Social Bar & Bistro on täydellinen paikka mihin tahansa tilaisuuteen.

Kaikkea pastasta meheviin hampurilaisiin

Aloita ateria esimerkiksi maukkaalla alkupalalla tai lautasella italialaisia houkutuksia, ennen kuin siirryt herkulliseen pasta-annokseen, klassiseen salaattiin tai todella mehevään hampurilaiseen – kaikki modernilla twistillä toteutettuna. Etsitpä sitten pientä purtavaa tai isompaa, herkullista ateriaa, jokaiselle löytyy jotakin. Puhumattakaan jääkylmistä juomista ja viinilistasta, jossa on viinejä kaikkialta maailmasta. Tervetuloa!

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

 • Maanantai - Sunnuntai

  18:00 - 22:00

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Kopmannsgata 20, 7500 Stjordal
 • contactPhonePuhelin
  +47 74 80 45 91
 • emailContactSähköpostiosoite
  varnes@socialbarbistro.no
 • calendarVaraus
  Varaa nyt