Jäsenyys
Modern interior in the restaurant at Clarion Hotel Trondheim.

Living Room Restaurant & Bar – tapaa Trondheimissa

Trondheimin Living Room Restaurant & Barissa voit nauttia hyvästä ruoasta, juomista ja musiikista sekä lumoavista näkymistä Trondheiminvuonolle.

Eloisa kohtaamispaikka

Kun ynnäät ruoan, juoman, musiikin ja ihmiset Living Room Restaurant & Bariin, saat tulokseksi eloisan kohtaamispaikan, jossa on upea tunnelma. Oletpa sitten nälkäinen Trondheimin keskustassa shoppailun jälkeen tai haluat nauttia pari drinkkiä hyvien ystäviesi kanssa, tämä on siihen oikea paikka. Nimi kertoo kaiken: täällä voit istua kuin omassa olohuoneessasi ja maistella esimerkiksi mahtavia hampurilaisia, jotka valmistetaan paikan päällä keittiössä.

Monia oluita, kursseja ja konsertteja

Living Room Restaurant & Bar sijaitsee Clarion Hotel® Trondheimin 1. kerroksessa, ja se on joka päivä täynnä musiikkia ja ihania ihmisiä. Oletko sinä seurueinesi seuraava? Maukkaan ruoan lisäksi hanasta saa myös monia erilaisia oluita. Näihin kuuluu ravintolan oma Brattøra Pale Ale eikä vähäisimpänä Dahls Pils, joka tulee suoraan huonetta itsessään koristavista kuparisäiliöistä.

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Brattørkaia 1, 7010 Trondheim
 • contactPhonePuhelin
  +47 73 92 55 00
 • emailContactSähköpostiosoite
  cl.trondheim@choice.no
 • calendarVaraus
  Varaa nyt