Jäsenyys
Colorful food at restaurant in Gothenburg.

Restaurant Quality Hotel Grand – ruokaa Steinkjerissä

Steinkjerin keskustassa on ravintola Quality Hotel Grand, joka tarjoaa lounasta, illallista, cateringia ja kaikkea juhlaillallisia ja erilaisia tapahtumia varten tarvittavaa. Se sijaitsee kongressiystävällisessä hotellissa, joten se on myös täydellinen paikka, jonne voit tuoda työporukkasi.

Usein uudistuva menu

Haluatko syödä rennossa mutta tyylikkäässä paikassa? Silloin tämä ravintola on täydellinen kohde. Ravintolassa on valoisa ja rentouttava tunnelma, ja suuret ikkunat tarjoavat upeat puitteet aterialle. Menua uudistetaan usein, mikä antaa ravintolalle ainutlaatuisen mahdollisuuden hyödyntää kauden parhaita raaka-aineita. Ilta täällä on loistava päätös pitkälle kongressipäivälle, tilaisuus nauttia parempi lomaillallinen perheen kesken, ja se sopii jokaiselle, joka haluaa hemmotella itseään hieman.

Lounas ja viihtyisä aulabaari

Useimpina viikonpäivinä ravintolassa tarjoillaan kahden ruokalajin lounas tai tilauksesta buffetti. Lounas ravintolassa sisältyy kaikkien hotellin kongressivieraiden päiväpaketteihin ja täysihoitoon, ja sen voi myös varata erikseen etukäteen. Päätä ilta hotellin viihtyisässä aulabaarissa, jossa on tarjolla laaja valikoima paikallisia oluita alueen parhailta panimoilta – he antavat mielellään suosituksia, joten älä epäröi kysyä.

Catering, juhlaillalliset ja tapahtumat

Ravintolassa järjestetään monenlaisia tapahtumia, ja he auttavat mielellään häiden, rippijuhlien ja muiden juhlaillallisten järjestämisessä. Jos juhlamenusta ei löydy haluamaasi, ravintola voi toteuttaa toiveesi, halusitpa sitten riistabuffetin, kreoli-illan tai jotakin aivan muuta. Lisäksi he tarjoavat ateriapalveluja kaikkiin tilaisuuksiin, olivatpa kyseessä sitten syntymäpäivät, ristiäiset, häät, muistotilaisuudet... You name it! Kokkitiimi haluaa tehdä vaikutuksen, joten tarjolla on laatua.

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Kongensgate 37, 7713 Steinkjer
 • contactPhonePuhelin
  +47 74 16 47 00
 • emailContactSähköpostiosoite
  viaq.steinkjer@strawberry.no.
 • calendarVaraus
  Varaa nyt