strawberryLogostrawberryLogo
Jäsenyys
Details from a table with white cloth, glasses, flowers and candles at Quality Hotel Olavsgaard

Restaurant Quality Hotel Olavsgaard: ruokaa lähellä Osloa

Maaseutumaisemissa Oslon ja Gardermoenin puolivälissä sijaitsee ihastuttava ravintola, jossa on talvipuutarha, pieniä olohuoneita ja à la carte -menu: Restaurant Quality Hotel Olavsgaard. Et (toivottavasti) tule katumaan vierailua täällä – iskipä nälkä sitten lounaalla tai illallisella.

Ruokaa jokaiseen makuun

Ravintola Quality Hotel Olavsgaard koostuu valoisasta ja viihtyisästä talvipuutarhasta ja useista pienistä klassiseen tyyliin sisustetuista olohuoneista, jotka tekevät tunnelmasta intiimin. Täällä voit nauttia ravintolan tunnetusta lounaspöydästä tai saapua paikalle päivällisaikaan. Ravintola hurmaa sinut erilaisilla maukkailla ruokalajeilla à la carte -menulta. Löydät runsaan valikoiman annoksia, jotka sopivat kaikenlaisille makuhermoille.

Tilaa tapahtumille ja juhlille

Ravintolaan mahtuu 200 vierasta, mutta se palvelee mielellään myös pienempiä ryhmiä erillisissä ja intiimeissä tiloissa – jos haluat käyttää tiloja esimerkiksi tapahtumaa, yksityistilaisuutta tai kokoontumista varten. Täällä voit luoda juuri sellaisen tunnelman kuin sinä ja seurueesi haluatte.

Sijainti kongressihotellissa

Kongressihotellissa olevan sijainnin ansiosta sinulla on myös kaikki mahdollisuudet viettää koko päivä kollegojesi kanssa. Sijainti Oslon ja Gardermoenin välissä (Skjettenissä) on tässä suhteessa täydellinen! Olitpa täällä sitten työasioissa tai vapaa-ajalla, miksi et päättäisi ateriaasi vieressä sijaitsevassa Holger Barissa, josta löytyy klassisia drinkkejä, olutta, viiniä ja kahvia?

Orangerie at Restaurant QH OlavsgaardOrangerie with art at the walls at Restaurant Quality Hotel OlavsgaardTable details at the ballroom at Restaurant Quality Hotel Olavsgaard

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Hvamstubben 11, 2013 Skjetten
 • contactPhonePuhelin
  +47 63 84 77 11
 • emailContactSähköpostiosoite
  booking@olavsgaard.no
 • calendarVaraus
  Varaa nyt