Jäsenyys
Holger Bar

Holger Bar – viihtyisä baari Oslon ja Gardermoenin välissä

Tervetuloa Holger Bariin – viihtyisään kohtaamispaikkaan maaseutuympäristössä Olavsgaardissa Oslon ja Gardermoenin välissä. Täällä voit rentoutua ennen viereisessä ravintolassa syötyä illallista tai sen jälkeen tai vain piipahtaa drinkille, kahville tai hyvälle viinilasilliselle.

Viihtyisä kohtaamispaikka kaikille

Holger Bar sijaitsee Quality Hotel™ Olavsgaardissa, ja se on viihtyisä paikka tapaamisille ennen ja jälkeen hotellin ravintolassa syödyn illallisen – tai jos haluat vain piipahtaa lasilliselle ja viettää samalla rentouttavan hetken. Ravintolassa tarjoillaan aperitiiveja, klassisia drinkkejä, olutta, viiniä, kahvia ja muuta. Lähde kaveriporukalla "out-of-Oslo-baarikierrokselle" tai poikkea ennen tai jälkeen Oslon Gardermoenin lentoasemalle laskeutumisen.

Rentoudu sanomalehden tai kirjan parissa

Holger Barin tavoitteena on olla viihtyisä paikka, jossa voit rentoutua iltaisin kodikkaassa ja sosiaalisessa ympäristössä. Ehkä sinä ja kollegasi osallistutte hotellissa järjestettävälle kurssille tai kongressiin ja mielenne tekee drinkkiä tai paria hektisen ja tapahtumarikkaan päivän jälkeen? Täältä löytyy myös sanomalehtiä, jos haluat rentoutua yksin pitkän päivän päätteeksi. Myöskään kirjoista ei ole pulaa – koko hotellissa on noin 25 000 kirjaa, jotka ovat vapaasti kaikkien käytettävissä!

Interior details from Holger BarKaraoke lounge area at Holger BarLogo and bar area at Holger Bar

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Hvamstubben 11, 2013 Skjetten
 • contactPhonePuhelin
  47 63 84 77 11
 • emailContactSähköpostiosoite
  booking@olavsgaard.no
 • calendarVaraus
  Varaa nyt