Jäsenyys
Table details from Restaurant Quality Hotel Olavsgaard

Suosittuja ravintoloita ja baareja Skjettenissä

Oslon ja Gardermoenin keskeltä löytyy maaseutumainen ja kodikas Skjetten. Se on pieni paikkakunta, jossa vieraillessasi et jää nälkäiseksi.

Kukaan ei lähde Skjettenistä nälkäisenä

Skjetten on helposti unohtuva paikka, joka on piilossa Norjan vilkkaan pääkaupungin Oslon ja Norjan suurimman lentoaseman Gardermoenin välissä. Skjetten ei kuitenkaan anna nälkäisten ihmisten lähteä tyhjin vatsoin. Täällä voit esimerkiksi nauttia maukasta ruokaa herkulliselta à la carte -menulta ravintola Quality Hotel Olavsgaardin viihtyisässä ja intiimissä tunnelmassa – ja miten mukavaa, kun voit sen jälkeen mennä hissillä tai portaita hotellihuoneeseen ruokalevolle. Kyllä kiitos kummallekin!

Hengähdä maaseutuympäristössä

Jos olet enemmän baarityyppiä, Skjettenistä löytyy tietenkin myös baareja, kuten Holger Bar, joka sijaitsee myös Quality Hotel™ Olavsgaardissa. Piipahda siellä matkalla lentoasemalle tai matkalla Osloon – kyllä, hengähdä ja rentoudu maaseutumaisessa ympäristössä ennen kuin Oslon hälinä "saa sinut". Oslossa on tietysti myös useita hienoja ravintoloita, baareja ja kahviloita, jotka kannattaa katsastaa. Ja onneksi et ole Skjettenissä ollessasi kaukana pääkaupungista.

VALITUT ELÄMYKSET

Lisää koettavaa