strawberryLogostrawberryLogo
Jäsenyys
A colorful fish dish at restaurant The Social.

The Social Bar & Bistro

Ravintola näkymällä kiitotielle Oslon lentoasemalla

Yksi hyvän matkan tärkeimmistä asioista on ruoka. The Social Bar & Bistro -ravintolassa tarjoillaan herkullista, terveellisistä aineksista valmistettua ruokaa, joten voit syödä kunnon aterian ennen lentoa – tai kun laskeutuessasi kaipaat jotakin lentokoneruokaa ravitsevampaa.

Lähdössä matkalle?

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airportin à la carte -ravintola sijaitsee käytännössä Oslon lentoaseman kiitoradalla, joten voit aloittaa matkasi kunnon aterialla ilman stressiä lennolle ehtimisestä. Pääset lentoasemalle helposti 5 minuutin ajomatkalla tai shuttlebussilla. Eikä sinun edes tarvitse yöpyä hotellissa – tai olla matkalla – ravintola on avoinna kaikille, olitpa sitten teambuilding-matkalla töistä, tapaamassa läpikulkumatkalla olevia ystäviä tai juhlistamassa jotakin perheen kanssa.

Jokaiselle jotakin

À la carte -menu on suunniteltu niin, että siitä löytyy jotakin jokaiseen makuun. Täältä voit valita maukkaista klassikoista, jotka on valmistettu terveellisistä raaka-aineista kokkikokemuksen kautta. Älä siis tuhlaa puolta matkabudjetistasi lentoaseman kuivaan patonkiin, jossa on liikaa voita – syö terveellisesti ja maukkaasti mukavassa tuolissa istuen ja lasillisen äärellä rentoutuen. Olipa kyse sitten koko illasta tai vain muutamasta tunnista ennen matkaa seuraavaan kohteeseen.

Tilaa on runsaasti

Etkö ole varma, mahdutteko sinä ja matkaseurueesi sisään? Ei hätää! Ravintolassa on 420 istumapaikkaa, ja jos haluatte yksityisemmän tilan, ravintolan aulasta löytyy mahdollisuus siihen. Lisäksi tämä on suosittu juhla- ja kongressipaikka, johon mahtuu yli 1000 osallistujaa. Olitpa sitten vain piipahtamassa pikaisella kahvikupposella toivoen pysyväsi hereillä matkallasi, tai halutessasi lähteä viettämään iltaa ulkona, suosittelemme vierailua ravintolan vieressä sijaitsevassa baarissa.

The Social Bar & Bistro

Bar area at Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport. Mussles for dinner at restaurant The Social.

The Social Oslo Airport

Oslo

Menu

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

  • locationPinOsoite
    Hans Gaarders veg 15, 2060 Gardermoen
  • contactPhonePuhelin
    +47 63 94 94 94
  • emailContactSähköpostiosoite
    cl.oslo.airport@strawberry.no