Jäsenyys
Shrimp sallad at restaurant The Social Bar & Bistro.

The Social Bar & Bistro

Klassisia annoksia twistillä Oslossa

The Social Bar & Bistro sijaitsee Økernissä, vain 11 minuutin metromatkan päässä Oslon keskustasta. Täällä voit nauttia bistroklassikoita odottamattomalla twistillä leppoisassa ja rennossa ympäristössä. Tervetuloa sosiaaliseen kohtaamispaikkaan aivan Oslon keskustan ulkopuolella!

Moderneja, klassisia annoksia

The Social Bar & Bistro:n menu on täynnä tuttuja, klassisia ruokia. Ravintola haluaa kuitenkin aina välillä yllättää ja lisätä annoksiin hieman odottamattoman ja modernin säväyksen. Voit esimerkiksi aloittaa lautasellisella italialaisia herkkuja ja siirtyä sitten pääruokiin, jotka sisältävät kaikkea aina klassisista pastaruoista ikisuosikkeihin, kuten Caesar-salaattiin ja mehukkaisiin hampurilaisiin – ja kuten sanottu, odota pientä yllättävää twistiä!

Seurallinen ja rento miljöö

Palkitussa designhotelli Quality Hotel™ 33:ssa sijaitseva ravintola takaa, että olut tarjoillaan aina kylmänä ja viinilista vie sinut inspiroivalle matkalle ympäri maailmaa. Voit vain nauttia hyvän ruoan ja juoman yhdistelmästä seurallisessa ja rennossa miljöössä. Kaikki ovat tervetulleita, tulitpa sitten väsyneenä Oslon nähtävyyskierrokselta tai haluat vain lähistöllä ollessasi jotakin hyvää syötävää. Tervetuloa sosiaaliseen kohtaamispaikkaan, josta löydät hyviä juomia ja herkullisia annoksia!

The Social Bar & Bistro

Hamburger and fries at restaurant The Social Bar & Bistro.Fries and mussles being served at restaurant The Social Bar & Bistro.

The Social Hotel 33

Oslo

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

  Baari

  • Maanantai - Lauantai

   17:00 - 23:30

  • Sunnuntai

  Illallinen

  • Maanantai - Lauantai

   17:00 - 21:00

  • Sunnuntai

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Ostre Aker vei, 0581 Oslo
 • contactPhonePuhelin
  +47 23 19 33 33
 • emailContactSähköpostiosoite
  q33@socialbarbistro.no