Jäsenyys
Interior at restaurant Bistro X in Oslo.

Ravintola Haslen kaupunginosassa

Maukasta ruokaa The Social Bar & Bistrossa Oslossa

Hieman Oslon keskustan ulkopuolella sijaitseva The Social Bar & Bistro tarjoaa maukasta ja mutkatonta, alusta asti itse valmistettua ruokaa. Täällä voit nauttia herkullisista aterioista ja viihdyttävän rennosta tunnelmasta.

Mutkatonta ja hyvää ruokaa

The Social Bar & Bistro sijaitsee Haslessa, lyhyen metromatkan päässä Oslon keskustasta. Pieni fun fact Osloa tunteville: Oslo S:n ja Haslen välinen matka on yhtä pitkä kuin Oslo S:n ja Majorstuenin välinen. Mutta se sijainnista – mitä täällä saa syödäkseen? No, ranskalaisesta brasserie-perinteestä inspiraationsa saanutta maukasta ruokaa pohjoismaiseen keittiöön yhdistettynä. The Social ei tee ruoasta turhan monimutkaista: ruoka valmistetaan aina itse alusta asti, ja se on sekä maukasta ja ravitsevaa.

Rento tunnelma ja kohtuulliset hinnat

The Social Bar & Bistro on rento ravintola modernilla sisustuksella. Menu koostuu hyvästä annosvalikoimasta, eivätkä hinnat huimaa päätä. Voit tulla tänne ystävän, kumppanin tai koko perheen kanssa ennen elokuviin, teatteriin tai mihin tahansa muihin Oslon aktiviteetteihin suuntaamista. Tai miten olisi hyvän aterian nauttiminen sen jälkeen, kun olet viettänyt muutaman tunnin Quality Hotel™ Hasle Linien suuressa kongressisalissa – hotellin, jossa myös ravintola sijaitsee?

Hyviä juomia ja shuffleboardia

Olitpa sitten työmatkalla, kongressissa tai lomalla rakkaasi kanssa, baarissa rentoutuminen viileän juoman äärellä hyvän aterian jälkeen on mukavaa. Jos mielesi tekee yksinkertaista ruokaa ja drinkkiä (tai viittä!), voit suunnata suoraan baariin, sillä siellä tarjoillaan jännittävien juomien lisäksi myös pientä purtavaa. Entä miten olisi pöytäcurling-matsi drinkkien välissä? Kesällä suosittelemme istuutumaan baarin ulkoterassille.

Ravintola Haslen kaupunginosassa

Interior at restaurant Bistro X in Oslo.Indoor seating area at restaurant Bistro X in Oslo.

The Social Hasle Linie

Oslo

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

 • Maanantai - Lauantai

  17:00 - 21:30

 • Sunnuntai

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Bøkkerveien 150579 Oslo , Norway
 • contactPhonePuhelin
  +47 21 95 78 00
 • emailContactSähköpostiosoite
  booking.haslelinie@strawberry.no