Jäsenyys
Interior at restaurant Brasserie X in Oslo.

The Social Bar & Bistro

Maukasta ruokaa Gardermoenissa

Vain kivenheiton päässä Norjan suurimmalta lentoasemalta, Oslon lentoasemalta, löydät modernin The Social Gardermoen -ravintolan. Täällä pääset nauttimaan kauden raaka-aineista koostetusta maukkaasta ja mutkattomasta à la carte -menusta.

Kauden raaka-aineita hyödyntävä ravintola

Quality Airport Hotel Gardermoenista löytyy kauden raaka-aineisiin keskittyvää maukasta ruokaa tarjoileva à la carte -ravintola The Social Bar & Bistro. Voit esimerkiksi nauttia alkuruokana juustoa ja leikkeleitä ennen siirtymistä ravintolan asiakkaiden suosikkiannokseen – The Social Burgeriin. Päätä ateria makeasti suklaakakulla tai klassisella cremé brulélla.

Mutkattomia annoksia suurille ja pienille

The Social Bar & Bistro keskittyy tarjoamaan laadukasta ruokaa. Ruokafilosofia perustuu mutkattomiin ja maukkaisiin, alusta asti itse tehtyihin aterioihin. Kokit valmistavat kausittaiselta menulta makuelämyksiä, jotka eivät ainoastaan helli makuaistia, vaan joista välittyy myös energia, rohkeus ja innostus. Täällä on yhtä tavallista istua yksin kuin yhdessä pienen tai suuren ryhmän kanssa, ja kaikki – suuret ja pienet – ovat tervetulleita.

GranBar ja Q-Zone vieri vieressä

GranBar-baari löytyy muutaman askeleen päästä ravintolasta. Tunnelmaltaan rento baari on hyvä kohtaamispaikka virkistävän drinkin ja seurustelun merkeissä. Haasta työkaveri, ystävä tai rakkaasi pöytäcurlingiin tai -jalkapalloon. Viereinen Q-Zone on sosiaalinen kohtaamispaikka, jossa voit yksinkertaisesti viettää hauskan illan. Sinun ei tarvitse murehtia, jos olet esimerkiksi myöhästynyt lentokoneesta. Tutustu uusiin kavereihin korttipelien ja pöytäcurlingin avulla. Avoinna vuorokauden ympäri!

The Social Bar & Bistro

Green sofa at restaurant The Social in Oslo.Seating area at restaurant The Social in Oslo.

The Social Bar & Bistro

Oslo

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Lokivegen 7, 2067 Jessheim
 • contactPhonePuhelin
  +47 63 92 61 74
 • emailContactSähköpostiosoite
  q.gardermoen@strawberry.no
 • calendarVaraus
  Varaa nyt