Jäsenyys
Seating area at Shutter Bar, Clarion Hotel Oslo, Bjørvika.

Shutter Bar – tyylikäs ja hurmaava baari Björvikassa

Tervetuloa Shutter Bariin, Oslon urbaanin businessalueen, Björvikan, sykkivän energian äärelle. Shutter Bar tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän eksklusiivisia makuja, jännittäviä cocktaileja ja hurmaavan ilmapiirin.

Herkullisia annoksia ja jännittäviä drinkkejä

Tehtäväänsä intohimoisesti suhtautuvat kokkimme käyttävät kauden parhaita raaka-aineita luodakseen makujen symfonian. Kokeile valikoituja herkkujamme Annis Pølsemakerilta tai drinkkejä, joiden inspiraation lähteenä ovat toimineet kaikkien aikojen suurimmat muusikot. Oletpa romanttisilla treffeillä, viettämässä syntymäpäivää tai paikalla täysin tavallisena iltapäivänä, Shutter Bar on täydellinen valinta. Tarjoamme myös räätälöityjä yksityisiä tapahtumia kaikenlaisten tilaisuuksien järjestämiseksi.

Keskellä urbaania Björvikaa

Nauti upeasta näköalasta samalla, kun rentoudut lasillisen ääressä yhdessä ystäviesi kanssa, tai syö maistuva illallinen tyylikkäässä baarissamme. Urbaani ja eläväinen Björvika on aivan ovien ulkopuolella – tämä on erinomainen paikka rentoutumiseen. Viikonloppuisin tunnelman kohoamisesta vastaavat livemusiikki ja dj:t, ja kesällä myös terassimme on avoinna. Siellä aurinko saa lämmittää sinua katsellessasi Oopperatalolle, Munch-museota ja Akerselvaa kohti.

Food at Shutter Bar at Clarion Hotel Oslo.Bar at Shutter Bar Clarion Hotel Oslo.Outdoor terrace in the sun at Shutter Bar Clarion Hotel Oslo.

Shutter Bar

Oslo

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

  Baari

  • Maanantai - Torstai

   15:00 - 23:30

  • Perjantai - Lauantai

   15:00 - 00:30

  • Sunnuntai

   15:00 - 23:00

  Keittiö

  • Maanantai - Sunnuntai

   16:00 - 22:00

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Dronning Eufemias Gate 15, 0191 Oslo
 • contactPhonePuhelin
  47 21 95 97 50
 • emailContactSähköpostiosoite
  cl.oslo@strawberry.no
 • calendarVaraus
  Varaa nyt