strawberryLogostrawberryLogo
Jäsenyys
Artsy exterior of restaurant Rodins in Oslo.

Rodins – burgereita, viiniä ja drinkkejä Oslossa

Rodin's Bistro & Bar, jonne on sisäänkäynti Oslon vilkkaalta ja suositulta Karl Johansin kadulta, tarjoaa rennon miljöön, jossa voi istahtaa alas nauttimaan maukkaista hampurilaisista, hyvistä viineistä ja jännittävistä cocktaileista.

Burgereita, viiniä ja cocktaileja

Olitpa sitten tekemässä ostoksia, katselemassa nähtävyyksiä tai vain nauttimassa olutta Oslon keskustassa sijaitsevalla suositulla Karl Johans gatella, nälkä iskee aina jossakin vaiheessa. Silloin voit nopeasti ja helposti piipahtaa Rodinsissa, jonka sisäänkäynti on suoraan vilkkaalla ostoskadulla. Nauti herkullinen hampurilainen hyvän viinilasillisen kera tai vie ystäväsi parille cocktailille pitkän päivän jälkeen. Rodinsia voi monesta syystä kutsua keitaaksi keskellä Karl Johansin katua.

Jännittäviä hampurilaisia kaikille

Kun astut ovesta sisään, voit unohtaa kiireen ja istahtaa rentoon miljööseen – joko ravintolan sisällä tai viihtyisällä takaterassilla, joka on suojassa hektiseltä pääkadulta. Nauti klassinen hampurilainen tai kokeile "Burger Blueta", jossa on sinihomejuustoa, sipulirenkaita, salaattia, tomaattia sekä omena- ja taatelichutneyta. Tai miten olisi todella tulinen hampurilainen jalapenoilla ja chilimajoneesilla, jos kaipaat pientä potkua?

Chambre séparée ja juhlatila

Rodins tarjoilee myös kasvisburgereita ja kevyttä purtavaa baarissa. Voit tulla Rodinsiin sellaisena kuin olet – kaikki ovat tervetulleita nauttimaan hyvästä seurasta mukavan intiimissä ympäristössä, jossa ranskalainen charmi kohtaa pohjoismaisen modernin. Voit joko kävellä sisään tai varata pöydän etukäteen. Rodinsissa on myös 12 hengen chambre séparée, jos haluat tilan kokonaan itsellesi, sekä projektorilla, valkokankaalla ja juhlamenulla varustettu juhlasali 20–50 hengen tilaisuuksia varten.

Indoor seating area at restaurant Rodins in Oslo.Patio of restaurant Rodins in Oslo.The bar at restaurant Rodins in Oslo.

Rodins

Oslo

Menu

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

  • locationPinOsoite
    Karl Johans gata 12, 0154 Oslo
  • contactPhonePuhelin
    +47 22 69 39 00
  • emailContactSähköpostiosoite
    post@rodins.no