Jäsenyys
The facade of Quality Hotel Skifer during winter.

Skiferterrassen – vaihtuva menu ja rento tunnelma Oppdalissa

Tervetuloa SkiferTerrassenille, joka sijaitsee Quality Hotel™ Skiferissa Oppdalin sydämessä. Täällä tarjoillaan kaikkea merenelävistä pizzaan, ja paikalliset raaka-aineet ovat aina keskiössä. Tunnelma on lämmin ja viihtyisä ympäri vuoden, ja kauniina päivinä ruokaa voi nauttia avoimen taivaan alla.

Lihasta ja kalasta pizzaan ja burgereihin

Oppdalin sydämessä, tunturin juurella, sijaitsee ihastuttava SkiferTerrassen. Täällä voit rentoutua mukavassa ilmapiirissä perheen tai ystävien kanssa, tai jos haluat hemmotella yksin itseäsi hyvällä aterialla. Menulta löytyy jokaiselle jotakin – halusitpa sitten punaista tai valkoista pizzaa, kalaa tai lihaa, hampurilaisen tai vain pientä purtavaa. Lapsille on oma menu. Ravintola saattaa olla toisinaan suljettu arkisin, mutta silloin olet tervetullut sisällä sijaitsevaan ravintolaan.

Villejä luontoelämyksiä aivan oven takana

SkiferTerrassen tarjoaa sekä lounasta että illallista, mutta pöytä kannattaa varata etukäteen. Ravintola pyrkii tarjoilemaan ruokaa, joka on valmistettu paikallisista tuotteista niin pitkälti kuin mahdollista. Mikset yhdistäisi vierailua SkiferTerrassenissa kongressiin tai oleskeluun Quality Hotel™ Skiferin hyvinvointiosastolla? Tai kenties olet käynyt patikoimassa tai hiihtämässä Trollheimenin tunturialueella ja Dovren kansallispuistossa ja kaipaat uutta energiaa pitkän päivän jälkeen?