Jäsenyys
Ski slopes in Central Norway's largest alpine skiing area, Oppdal.

Suosittuja ravintoloita ja baareja Oppdalissa

Ihastuttavassa ja luonnonkauniissa Oppdalissa voit nauttia monipuolisia ja herkullisia ruokia, jotka on valmistettu laadukkaista paikallisista raaka-aineista. Haluatko pienen lounaan, ison illallisen, hyvän kupillisen kahvia tai nopean take away -annoksen? Oppdal got it covered!

Monipuolista ja jännittävää ruokaa

Halusitpa sitten saunassa savustettua lammaspaistia, kiviuunissa paistettua pizzaa tai kotitekoisia keksejä, Oppdal todella tarjoaa parastaan. Täällä saat sitä, mitä sinun tekee mieli, sekä sitä, mitä et edes tiennyt haluavasi. Oppdalin keskustaa ympäröivät Trollheimenin vuoristoalue ja Dovren kansallispuisto, joten saat ruokailun ohessa myös monia upeita maisemia! Jos olet Oppdalissa suunnataksesi laskettelurinteisiin, löydät täältä myös hyvän valikoiman ruokaa ja juomaa.

Rakkaus ruokaan ja paikallisiin aineksiin

Oppdalissa on rikas kahvilakulttuuri, ja suuri osa ruokapaikoista tarjoilee hyvää kahvia palanpainikkeen kera. Jos sinua kiinnostaa nähdä, miten Oppdalin kokit valmistavat ruokaa, voit vierailla Restaurant Quality Hotel™ Skiferissa, jossa on avokeittiö. Tai mikset nauttisi mereneläviä tai pizzaa ulkona auringonpaisteessa saman rakennuksen SkiferTerrassenilla? Oppdalin ruoka on monipuolista, ja yhteistä kaikille ruokapaikoille on rakkaus ruokaan ja paikallisiin aineksiin. Ja sen voi maistaa!

VALITUT ELÄMYKSET

Lisää koettavaa