Jäsenyys
A couple eating lunch by the window at Matbaren at Norefjell Ski & Spa.

Matbaren – rento baari ja kotitekoista pizzaa Norefjellissä

Vaellus- tai laskettelupäivä vaatii energiaa, ja Norefjell Ski & Span Matbaren on täydellinen paikka, jonne piipahtaa. Täällä voit rentoutua leppoisassa ilmapiirissä ja nauttia herkullista kotitekoista pizzaa tai vain lasillisen hyvää juomaa.

Drop-in ja rento ilmapiiri

Matbaren sijaitsee Norefjell Ski & Span 1. kerroksessa, alle kahden tunnin ajomatkan päässä Oslosta. Sen sijainti on siksi täydellinen halutessasi tulla nopeasti käymään pitkän laskettelupäivän tai vuoristovaelluksen jälkeen. Ravintola on pöytävaraukseton drop-in-ravintola, jossa sinua odottaa rento ja viihtyisä ilmapiiri. Matbaren tarjoaa laajan valikoiman kotitekoisia pizzoja ja tietenkin erilaisia juomia. On myös mahdollista nauttia vain alkupalaa tai jälkiruokaa.

Italialaisia pizzoja ja à la carte -menu

Matbarenissa saat perinteisen "amerikkalaisen" pizzan lisäksi myös maukkaita italialaisia pizzoja, sekä punaisia että valkoisia. Ja tietysti löydät myös lasten oman pizzamenun! Jos etsit jotakin muuta kuin pizzaa, tarjolla on myös erilaisia alkupaloja, hampurilaisia ja à la carte -menu valikoimalla maukkaita ruokia. Toisin sanoen voit poiketa Matbareniin nopealle välipalalle, juomatauolle tai täydelliselle kolmen ruokalajin aterialle. Valinta on sinun!

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

  • locationPinOsoite
    Bøseter, 3543 Norefjell
  • contactPhonePuhelin
    +booking@norefjellskiogspa.no
  • emailContactSähköpostiosoite
    47 32 14 82 00