JäsenyysVaraukseniAsiakaspalvelu
Tapas dishes at Linken Restaurant & Bar - Narvik

Linken Restaurant & Bar: tapaksia näkymällä Narvikissa

Mikä olisikaan parempaa kuin nauttia tapaksia vuonolle ja tuntureille aukeavan näköalan äärellä kauniissa Narvikissa? Jos menet Linken Restaurant & Bariin, sinulle tarjoillaan espanjalaisia tapaksia Pohjois-Norjan mauilla – ja ehkä taustalla on jopa keskiyön aurinko tai revontulet. Tervetuloa!

Tapaksia panoraamanäkymillä

Linken Restaurant & Bar sijaitsee erinomaisella paikalla Quality Hotel™ Grand Royalin katolla, josta on panoraamanäkymät vuonolle, tuntureille ja Narvikin keskustaan. Tänne voit tuoda ystäväsi, rakkaasi tai perheesi nauttimaan herkullisia Pohjois-Norjasta inspiroituneita espanjalaisia tapaksia. Minuutin päässä Narvikin rautatieasemalta ja viiden minuutin päässä Narvikfjelletistä – tänne on helppo tulla tunturiretken jälkeen tai jos saavut Narvikiin junalla ja kaipaat heti jotakin hyvää!

Espanjalais-pohjoisnorjalaisia tapaksia

Menu koostuu pääasiassa espanjalaisista tapas-annoksista, sisältäen lisäksi pohjoisnorjalaisia makuja. Voit nauttia yksinkertaista purtavaa tai kokonaisen illallisen. Tapakset ovat seurallinen ruokakonsepti, ja ne sopivat ruokien jakamiseen, jolloin sinulla on mahdollisuus maistaa monia eri makuja. Toisin sanoen, se on loistava paikka viettää iltaa ystäväporukan kanssa! Sään salliessa keskiyön aurinko, revontulet tai arktinen valo luovat puitteet täydelliselle illalle sinulle ja seurueellesi.

Interior at Linken Restaurant & BarTapas at Linken Restaurant & PubInterior and bar area at Linken Restaurant & PubTapas dish on a round plate at Linken Restaurant & Bar

Narvik

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Kongensgate 64, 8514 Narvik
 • contactPhonePuhelin
  +47 76 97 70 00
 • emailContactSähköpostiosoite
  q.royal@strawberry.no
 • calendarPöytävaraus
  Varaa nyt