Jäsenyys
Narvik by the sea with mountains behind

Suosittuja ravintoloita ja baareja Narvikissa

Pohjois-Norjan suurten tunturien ja mahtavien vuonojen välistä löytyy upea Narvik. Täällä voit nauttia luonnon ihmeellisistä aineksista lautasellasi maineikkaiden kokkien loihtimina. Maista kaikkea aina kuningasravusta poroon ja merikrottiin nauttien samalla näkymistä kauniiseen luontoon.

Arktisia herkkuja lautasella

Viime vuosina Narvik on vakiinnuttanut asemansa ruokakohteena, jossa on laaja valikoima ruokapaikkoja ja tunnettuja arktiseen keittiöön erikoistuneita kokkeja ja keittiömestareita. Meren, tasankojen, tunturien ja soiden muodostaman massiivisen luonnon ansiosta kokeilla on käytettävissään paljon jännittäviä raaka-aineita. Täällä sinulle tarjoillaan herkullisesti valmistettua poroa, villilammasta, merikrottia ja kuningasrapua – ja paljon muuta. Myös multedessert on maistamisen arvoista!

Nopeita lounaita ja maistuvia illallisia

Narvikin alue on sekä esteettisesti että maultaan loistava lähtökohta huippuluokan ruokailukokemuksille, ja on selvää, että ruokapaikat haluavat, että ne yhdistetään Pohjois-Norjan arktiseen luontoon yhdistettyyn maukkaaseen keittiöön, sillä voit kokea makuja, joista makuhermosi kiittävät. Voit herkutella niin nopeilla, herkullisilla lounailla kuin herkullisilla, paikallisilla illallisannoksilla, joiden lisukkeena on lasillinen jotakin hyvää. Alueelta löytyy myös useita kahviloita ja leipomoita.

VALITUT ELÄMYKSET

Lisää koettavaa

Tutustu
Hotellit
Ravintolat
Kokoukset