Jäsenyys
The terrace at Farris Bad in Larvik.

Takterassen: ruoka, juoma & Larvikin paras näköala

Larvikin parhaat maisemat löytyvät mielestämme Takterrassenilta, joka sijaitsee Farris Bad -kylpylähotellin huipulla. Nauti näkymistä vuonolle ja menun grilliruoista ja herkullisista kesäjuomista!

Vuononäkymät Farris Badin huipulta

Mikään ei voita upeaa näköalaa, hyvää lasillista, auringonpaistetta ja erinomaista grilliruokaa. Kaikkea tätä saat Takterrassenissa. Eikä siinä vielä kaikki: Takterrassenin ainutlaatuinen sijainti Farris Bad -kylpylähotellin huipulla, aivan Larviksfjordin rannalla mahdollistaa vierailun yhdistämisen ainutlaatuiseen kylpyläkäyntiin tai päivään viereisellä rannalla. Kattoterassi on täydellinen paikka niin keskellä päivää, ennen muita rientoja kuin tapahtumarikkaan päivän päätteeksi.

Grilliruokaa, erilaisia juomia ja golfia

Takterrassenin menulta löydät useita jännittäviä grilliruokia ja tietysti paljon herkullisia kesäjuomia. Lämpölamput pidentävät sesonkia. Tiesitkö muuten, että Norjan kaunein golfkenttä, Larvik Golf Club, on vain 2 kilometrin päässä? Mikset täyttäisi vatsaasi hyvällä ruoalla ja juomalla ennen tai jälkeen golfkierroksen? Mitä tahansa päivä tuokaan tullessaan; istahda ihanille loungesohville ja anna vuonon ja ystävällisten ihmisten täyttää kehosi joka solu!

Ocean view from the terrace at Farris Bad in Larvik.

Takterassen

Larvik