Jäsenyys
Colorful sushi plate at restaurant.

Hyviä makuja Norjan lomaparatiisissa Larvikissa

Norjalainen lomaparatiisi Larvik tarjoaa merta, kaunista luontoa ja tietenkin jännittäviä vaihtoehtoja ruoan ystäville. Joka nurkalta löytyy käymisen arvoisia bistroja, ravintoloita ja baareja.

Ruokaa ja juomaa meren äärellä

Päättäessäsi yöpyä jossakin Larvikin hotelleistamme voit lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla – nauttia upeasta majoitusmiljööstä ja syödä hyvää ruokaa. Farris Bad on upea rantahotellimme Larvikin rannikolla, ja se tarjoaa social diningia merinäköalalla. Quality Hotel™ Grand Larvik sijaitsee myös kauniilla paikalla sataman rannalla, ja siellä on kausittainen menu sekä lounaaksi että illalliseksi.

Löydä Larvikin muut helmet

Larvik on pienempi kaupunki, mutta siellä on silti paljon ravintoloita ja baareja tutustuttaviksi. Ranskalaista, italialaista, pohjoismaista tai aasialaista? Mitä tahansa ruokaa kaipaatkin, tulet löytämään sen Larvikista. Monissa ravintoloissa on ulkoterassi ja kauniit näkymät merelle. Vaikka Larvik on kesällä kukkaan puhkeava kaupunki, tänne on erittäin mukava tulla myös talvella. Sinut toivotetaan lämpimästi tervetulleeksi vuodenajasta riippumatta.

VALITUT ELÄMYKSET

Lisää koettavaa

Tutustu
Hotellit
Ravintolat
Kokoukset