Jäsenyys
Modern interior in the restaurant at Farris Bad in Larvik.

Restaurant Farris Bad – kausimenu Larvikissa

Restaurant Farris Bad sijaitsee aivan vuonon rannalla Larvikissa, tarkemmin sanottuna samannimisessä kylpylähotellissa. Olitpa sitten hotellivieraana tai muuten vain Larvikissa ja kaipaat hyvää ruokaa, voit nauttia täällä paremman aterian, jonka keskiössä ovat hyvät ja terveelliset raaka-aineet.

Monitahoista lähiruokaa vailla vertaa

Hyvät, rehelliset ja paikalliset ainekset ovat ravintola Farris Badin menua määrittelevät sanat. Täällä vihannekset, merenelävät ja liha yhdistetään verrattoman hienovaraisesti, jotta maku pääsisi oikeuksiinsa. Ruoka on mahdollisimman lähellä tuotettua. Kaikki ruoka valmistetaan alusta alkaen sekä moderneja että klassisia tekniikoita käyttäen keittiössä, josta huokuu hyvä ja energinen tunnelma. Täällä vierailemalla voit kokea ennennäkemättömän ruokaseikkailun!

Näkymä, meri, spa & ruoka samassa paikassa

Ravintola sijaitsee kauniilla paikalla suositussa Larviksfjordenin kylpylähotelli Farris Badissa, osittain maalla ja osittain meren yllä. Toisin sanoen kaikki on kohdallaan nauttiaksesi näköaloista, meri-ilmasta, ainutlaatuisesta kylpylästä ja herkullisesta ruoasta yhden ja saman päivän aikana. Siinä ei tietenkään ole mitään väärää, jos haluat poiketa tänne lähistöllä tehdyn retken jälkeen tai jos sinun ja rakkaasi tekee mieli syödä joku ilta hieman parempi ateria.

Mussles being served in the restaurant at Farris Bad.Interior in the restaurant at Farris Bad.

Restaurant Farris Bad

Larvik

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

 • Maanantai - Sunnuntai

  18:00 - 22:00

  Illallinen

  • Maanantai - Sunnuntai

   18:00 - 22:00

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Fritzoe Brygge 2, 3264 Larvik
 • contactPhonePuhelin
  +47 33 19 60 00
 • emailContactSähköpostiosoite
  booking@farrisbad.no
 • Aukioloajat

  Lounas  • Maanantai - Perjantai: 11:30 - 14:30

  • Lauantai - Sunnuntai: 12:00 - 15:00
  Päivällinen  • Maanantai - Sunnuntai: 18:00 - 22:30

  Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.