Jäsenyys
Dishes from above at a table at Funktionærmessen Restaurant at the hotel Funken Lodge in Svalbard.

Funktionærmessen Restaurant – maukasta ruokaa Huippuvuorilla

Funktionærmessen Restaurant Huippuvuorilla takaa vertaansa vailla olevan kulinaarisen kokemuksen. Täällä voit nauttia kansainvälisiä ruokia ja arktisia erikoisuuksia sekä runsaan valikoiman hyviä juomia.

Historia kohtaa innovaation

Funktionærmessen on yksi Longyearbyenin historiallisimmista ruokapaikoista, jossa kaivosyhtiön palkatut työntekijät nauttivat aikoinaan aterioistaan ja josta on upeat näkymät kaupunkiin ja sitä ympäröiville tuntureille. Vuonna 2017 tehdyn laajan remontin jälkeen ravintola avasi ovensa nykyisessä muodossaan. Ruokakokemus, jolle on ominaista poikkeuksellinen palvelu, korkealaatuiset raaka-aineet ja upeat näkymät, odottaa sinua.

Runsas viini- ja samppanjavalikoima

À la carte -menu tarjoaa huolellisesti koostettuja, kansainvälisen keittiön inspiroimia ruokia, etkä tule katumaan, jos maistat ravintolan nimikkoannoksia – kuningasrapua ja kuivakypsytettyä Côte de Bœufia. Ravintolassa on myös yli 300 erilaista viiniä käsittävä viinilista, ja kellari on täynnä hienoja vuosikertapulloja – erityisesti tunnetuilta Bordeaux'n tuottajilta. Kaiken kukkuraksi ravintolassa on luultavasti Norjan laajin samppanjavalikoima, yli 70 erilaista!

Winemaker’s Dinner

Funktionærmessen Restaurant järjestää ravintolassa useita kertoja vuodessa viinintekijöiden illallisen yhteistyössä tunnettujen ja merkittävien viinitalojen kanssa. Viinintoimittajat esittelevät jännittäviä viinejä, ja keittiö tarjoilee hienoja, täydellisesti yhteen viinien kanssa sopivia ruokia. Winemaker's Dinner on suosittu sekä matkailijoiden että paikallisten keskuudessa, ja suosittelemme varaamaan pöydän ajoissa, jotta et jää paitsi tästä ainutlaatuisesta kokemuksesta.

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

 • Maanantai - Sunnuntai

  07:00 - 23:00

  Aamiainen

  • Maanantai - Sunnuntai

   07:00 - 10:00

  Illallinen

  • Maanantai - Sunnuntai

   18:00 - 23:00

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Road 212-4, 9171 Longyearbyen, Svalbard
 • contactPhonePuhelin
  +47 79 02 62 00
 • emailContactSähköpostiosoite
  info@funkenlodge,com
 • calendarVaraus
  Varaa nyt