JäsenyysVaraukseniAsiakaspalvelu
Pasta dish at The Social Bar & Bistro.

The Social Bar & Bistro

The Social Bar & Bistro – klassista ruokaa moderniin tapaan

Fredrikstadin sydämessä, vain korttelin päässä satamalaiturista, voit nauttia klassisia bistroruokia The Social Fredrikstadissa. Etsitpä sitten pientä purtavaa tai kokonaista ateriaa, ilmapiiri on epävirallinen ja rento.

Klassisia bistroruokia keskustassa

Fredrikstadin The Social Bar & Bistro sijaitsee Quality Hotel™ Fredrikstadissa, kävelyetäisyyden päässä hienolta kävelykadulta, jossa on tarjolla monipuolinen valikoima moderneja kauppoja, kahviloita ja gallerioita, ja vain korttelin päässä viihtyisältä laiturilta. Tämä viihtyisä ravintola voi antaa sinulle energiaa ostoskierroksen tai kävelyn jälkeen – tai jos haluat vain viettää mukavan illan ystävien kanssa. Ravintola tarjoaa klassisia bistroruokia modernilla ja ehkä odottamattomalla twistillä. Entä miten olisi italialainen alkupala?

Rentouttava ja sosiaalinen ympäristö

The Social Bar & Bistro on ravintolakonsepti, joka perustuu siihen, että me kaikki olemme yhteenkuuluvuuden tunnetta kaipaavia sosiaalisia olentoja, varsinkin ollessamme kaukana kotoa – ehkäpä uudessa kaupungissa tai maassa. The Social Bar & Bistrossa voit nauttia rennosta ja sosiaalisesta miljööstä ja keskustella mistä tahansa – tai vain olla hiljaa. Klassisten suosikkiruokien, kuten Caesar-salaatin, mehevien hampurilaisten ja pastaruokien, lisäksi täältä saa kylmää olutta ja viiniä laajalta viinilistalta.

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Nygata 2, 1607 Fredrikstad
 • contactPhonePuhelin
  +47 69 39 30 00
 • emailContactSähköpostiosoite
  fredrikstad@socialbarbistro.no
 • calendarPöytävaraus
  Varaa nyt