Jäsenyys
Fredrikstad town

Fredrikstad: suosittuja ravintoloita ja baareja

Fredrikstad ei ehkä ole ensimmäinen kaupunki, joka tulee mieleen "ruokamekasta" puhuttaessa, mutta tule käymään ja vaikutu! Tässä viihtyisässä Østfoldin kaupungissa löydät makuhermot herättävää ruokaa niin rantakadun varrelta kuin vanhastakaupungista ja hotelleistakin.

Suuri valikoima ruokapaikkoja

Østlandetissa, tarkemmin sanottuna Østfoldissa, sijaitsee Norjan ensimmäinen renessanssikaupunki Fredrikstad. Täällä voit kävellä Glomma-joen suulle avautuvaa rantakatua pitkin tai vierailla viihtyisässä Gamlebyenissä, joka on Pohjois-Euroopan parhaiten säilynyt linnoituskaupunki (jotkut väittävät, että Gamlebyen on yksinään Fredrikstadissa vierailun arvoinen). Missä tahansa oletkin, läheltäsi löytyy aina ravintola, ja Fredrikstadissa on monia erilaisia ruokapaikkoja.

Norjan parhaita raaka-aineita

Koko Østfoldin alue tunnetaan Norjan parhaista raaka-aineista, joten ravintoloiden kokit ja keittiömestarit onnistuvat tarjoamaan ruokalistoillaan paikallisia, kausiluonteisia annoksia – tämä näkyy myös Fredrikstadissa. Lähiruoka hankitaan kaupungin monilta maatiloilta, eikä myöskään kalaa tarvitse tuoda kaukaa lautasellesi. Jos haluat "vähän kaikkea", esimerkiksi The Social Bar & Bistro on hyvä paikka – täällä voit nauttia kausittaisia, klassisia bistroannoksia twistillä.

Fredrikstad

Ravintolat ja baarit

VALITUT ELÄMYKSET

Lisää koettavaa

Tutustu
Hotellit
Ravintolat
Kokoukset