Jäsenyys
Interior at Bolette at Comfort Hotel Victoria Florø

Bolette – sosiaalinen kohtaamispaikka Florøssä

Florøn mäkien ja kukkuloiden sekä vuonojen ja tuntureiden keskellä sijaitsee viihtyisä ravintola Bolette. Täällä voit nauttia maukkaita ruokia à la carte -menulta luonnollisessa ja sosiaalisessa kohtaamispaikassa keskellä Florøn keskustaa.

À la carte -menu ja sosiaalinen ympäristö

Olitpa sitten vierailemassa Vestlandetin kauniissa Florøn kaupungissa tai asut siellä tai lähistöllä, Bolette on täydellinen paikka käydä syömässä sosiaalisessa ja rennossa ympäristössä. Täällä voit nauttia herkullisia ja maukkaita ruokia à la carte -menulta hyvässä seurassa joko ystävien, kollegoiden, perheen tai rakkaasi kanssa – tai tietysti voit nauttia omasta ajasta yksin. Bolette on ravintola kaikille.

“Easy – planet – enjoy”

Boletessa halutaan, että sinne on helppo poiketa kahville, cocktaileille tai illalliselle. Ravintolan motto on "easy – planet – enjoy", jonka tarkoituksena on välittää tämän olevan luonteva ja sosiaalinen kohtaamispaikka kaikkiin tilaisuuksiin. Ravintola on myös sitoutunut kestävään kehitykseen ja tekee siksi osansa huolehtiakseen sekä ihmisistä että luonnosta. Poikkea Boletteen nauttimaan hyvästä ruoasta ja juomasta, ihanasta musiikista ja viihtyisästä ilmapiiristä – täällä viihtyvät kaikki.

Lähellä keskustaa ja nimen historiaa

Bolette sijaitsee Comfort Hotel® Florøssä, vain 5 minuutin päässä lentoasemalta ja aivan Florøn keskustan sydämessä. Fun fact: tiesitkö, että ravintola on saanut nimensä Bolette Helmers Olsenin, hotellitoiminnan perustan Florøssä 1800-luvun lopulla luoneen naisen mukaan? Tämä ei ehkä ole kaikkein hauskin hauska fakta, jolla voisi kehuskella juhlatuulella, mutta ehkä voit tehdä vaikutuksen historiaa rakastaviin ystäviisi kohottaen samalla maljan sisällä ravintolassa nautittaville herkuille?

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

 • Maanantai - Lauantai

  17:00 - 21:30

 • Sunnuntai

  Illallinen

  • Maanantai - Lauantai

   17:00 - 21:30

  • Sunnuntai

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Markegata 43, 6900 Floro
 • contactPhonePuhelin
  +47 57 75 25 55
 • emailContactSähköpostiosoite
  co.floro@strawberry.no
 • calendarVaraus
  Varaa nyt