Jäsenyys
A set long table at The Social Bar & Bistro at Quality Hotel Ramsalt in Bodø.

The Social Bar & Bistro: bistro & merinäköala Bodøssä

Bodøn keskustan satamakadulla sijaitsee The Social Bar & Bistro. Täällä tarjoillaan maukkaita bistroannoksia modernilla twistillä, ja olet tervetullut riippumatta siitä, haluatko vain pientä purtavaa tai oletko todella nälkäinen. Ravintolassa on jokaiselle jotakin.

Klassisia annoksia ja viiniä maailmalta

Bodøn keskustan satamakadulta löydät The Social Bar & Bistro, tarkemmin sanottuna Quality Hotel™ Ramsaltin, joka sijaitsee Bodøn uudella ja jännittävällä alueella, jonka nimi on... Arvasit oikein, Ramsalt! Menulla on kaikkea klassisista pastoista meheviin hampurilaisiin. Miten olisi klassinen Caesar-salaatti? Ravintolassa tarjoillaan modernia ja hieman yllättävääkin ruokaa, ja lasit täytetään viineillä ympäri maailman – puhumattakaan kylmästä oluesta ja ihanasta alkoholittomasta valikoimasta.

Elävä tapaamispaikka – toinen olohuoneesi?

Olitpa sitten käynyt katsomassa läheistä mahtavaa Saltstraumenia tai tutkinut joitakin Bodøn tarjoamia luontoelämyksiä, olet tervetullut rentoutumaan The Social Bar & Bistro rennnon leppoisaan ympäristöön. Voit pitää ravintolaa toisena olohuoneenasi. Täällä voit käydä mukavia keskusteluja hyvien ystävien kanssa – tai kenties solmia uusia tuttavuuksia? The Social Bar & Bistro on sosiaalinen kohtaamispaikka Bodøn uudella alueella, ja kaikki ovat tervetulleita. PS. Kerroimmeko, että sieltä on merinäköala?

Girl and wine at The Social Bar & Bistro at Quality Hotel Ramsalt in Bodø.Chef in kitchen with flames, at The Social Bar & Bistro Qaulity Hotel Ramsalt in Bodø.Drinks at The Social Bar & Bistro at Quality Hotel Ramsalt in Bodø.

The Social Bar & Bistro

Bodø

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

 • Maanantai - Lauantai

  18:00 - 22:00

 • Sunnuntai

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Sjögata 37, 8006 Bode
 • contactPhonePuhelin
  +47 75 99 05 50
 • emailContactSähköpostiosoite
  ramsalt@socialbarbistro.no
 • calendarVaraus
  Varaa nyt