Jäsenyys
Food at restuarant, The Social Bar & Bistro, Quality Hotel Ramsalt.

Unohtumattomia makuelämyksiä Bodössä

Pohjois-Norjassa sijaitseva Bodö tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän kauniita luontomaisemia ja kaupunkielämää. Päivä Bodössä voi sisältää merikotkasafarin aamulla, shoppailua päivällä ja ylellisen päivällisen illalla. Tässä ovat huippuvinkkimme syömiseen ja juomiseen Bodössä!

Kokeile hienojen ainesten arktista ruokaa

Bodössä on paljon piirteitä pohjoisnorjalaiseta ruokakulttuurista, mikä antaa sinulle mahdollisuuden kokeilla erilaisia ainutlaatuisia ruokia, joissa käytetään jännittäviä paikallisia raaka-aineita. Kaupungin ravintoloissa ja bistroissa voit maistella paikallisia herkkuja, kuten hirveä, poroa, lammasta, lipeäkalaa ja Barentsinmeren turskaa. Löydät paikallisten tuottajien elintarvikkeita myös leipomoista ja herkkukaupoista.

Tutustu Bodön muuhun ruokatarjontaan

Klassisen arktisen ruoan lisäksi Bodöstä löytyy tietysti muitakin kokeilemisen arvoisia makuja. Löydät kaikkea kansainvälisestä katuruoasta sushiin ja muihin aasialaisiin klassikoihin. Jos haluat nauttia upeista näkymistä syödessäsi, löydät myös useita ravintolahelmiä rantakadun varrelta – esimerkiksi The Social Ramsaltin. Se tarjoilee klassisia bistroannoksia twistillä. Tervetuloa Bodöhön!

Bodø

Ravintolat ja baarit

VALITUT ELÄMYKSET

Lisää koettavaa

Tutustu
Hotellit
Ravintolat
Kokoukset