Jäsenyys
Tyhjät viinilasit pöydällä, siluettina kirkkaan ikkunan edessä, vihjaa ruokailutilanteeseen.

The Social Bar & Bistro

Nauti hyvästä ruoasta ja juomasta ja saaristonäkymästä

Voit nauttia upeasta ruoasta ja juomasta läheistesi kanssa samalla merelle päin avautuvaa näköalaa ihaillen keskeisellä paikalla Arendalin laiturin tuntumassa.

Paikka, joka sopii kaikille

Yövytkö Clarion Hotel® Tyholmenissa tai oletko vierailulla Arendalissa ja etsit ravintolaa, joka sopisi seurueen jokaiselle jäsenelle? The Social Bar & Bistrossa jokaiselle löytyy jotakin, haluattepa nauttia näkymästä tai syödä maistuvan aterian juomien kera. Menu koostuu pienistä ja suurista annoksista, ja viinilista vie sinut matkalle halki Euroopan.

Eläväinen kohtaamispaikka

Ravintola sijaitsee upealla paikalla Arendalin laiturialueelle, josta voit nähdä merelle kauniiseen saaristoon kaikkine veneineen, ja samalla olet kuitenkin keskeisellä paikalla. Ravintola on viehättävä ja persoonallinen, aivan kuten Arendal itsekin, toimien eläväisenä kohtaamispaikkana, jossa voit nauttia maistuvan aterian yhdessä ystävien tai perheen kanssa. Lämpimästi tervetuloa The Social Bar & Bistroon Arendalissa.

The Social Bar & Bistro

Haudutettu muna vihreiden papujen päällä, simpukoita ja punasipulia, valkoisella lautasella, puupöydällä.Elegantti ruokapöytä viinilaseineen, näköala veden yli ikkunasta.Gourmet-annos tarjoillaan puisella laudalla, jossa yrttikuorrutettua naudanlihaa, värikkäitä lisukkeita ja viipaloitua leipää tummalla pöydällä.