Jäsenyys
Arendel, Coast

Ruokaa ja juomaa kauniissa Arendalissa

Tervetuloa idylliseen ruokakohteeseen, josta voit löytää jotakin jokaiseen makuun ja kaikkiin tilanteisiin. Nauti hyvästä ruoasta ja juomasta katsellen veden ylle avautuvaa näkymää eloisassa ja viihtyisässä Arendalissa.

Tutustu Arendalin saaristohelmeen

Sørlandetin rannnikolta löytyy suosittu kesäkaupunki Arendal. Arendal on todellinen saaristohelmi, jolla on paljon tarjottavanaan ja joka sijaitsee lähellä lähes kaikkea. Ruokapaikoissa riittää valinnanvaraa, ja mikä olisikaan upeampaa kuin maistuvan illallisen nauttiminen ihanan juoman kera veden äärellä. Kesäkuukausien aikana Arendalissa voi nähdä paljon veneitä, ja mukava ravintolavierailu onkin mahdollista yhdistää merinäköalaan, veneisiin ja satamiin.

Kaikki lähettyvillä

Täältä löytyy useita kiinnostavia ravintoloita ja baareja, joista huokuu Arendalille ominainen idyllinen viehättävyys. Kävele paikasta toiseen, sillä kaikki löytyy läheltä. Mikset aloittaisi lounaalla jonkin Arendalin ruokapaikan terassilla ja päättäisi sitten illan maistuvan illallisen äärellä Clarion Hotel® Tyholmenin The Social Bar & Bistrossa? Jos et halua kävellä, laiturin ääreltä löytyy useita baareja, joissa on tarjolla maistuvia juomia ja hyvää elävää musiikkia.

Arendal

Ravintolat ja baarit

VALITUT ELÄMYKSET

Lisää koettavaa

Tutustu
Hotellit
Ravintolat
Kokoukset