Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellimme Ålesundissa

Pieni rannikkokaupunki Ålesund sijaitsee Sunnmøressa toisella puolellaan Norskehavet sekä maan luoteisosan majesteettinen vuoristo toisella puolellaan.

Hotelleja veden äärellä

Kaikki Ålesundin hotellimme sijaitsevat aivan veden äärellä, yksi Brosundetin kalasatamassa ja toinen vain 200 metrin päässä sieltä, kolmannenkin ollessa keskeisellä paikalla.

Lähellä kaupungin tarjontaa

Hotellit ovat kävelymatkan päässä kaupungin kahviloista, ravintoloista, baareista ja kaupoista. Jos haluat saada panoraamanäkymän Ålesundin ja saariston yli, on 418 porrasaskelman käveleminen Aksla-vuorelle vaivan arvoista. Voit myös mainiosti ajaa autolla Akslaan, jossa on sekä ulkoilmaravintola että kahvila.

Yksi Norjan kauneimmista kaupungeista

Yksi Ålesundin suurista tunnusmerkeistä on jugend-tyyli sekä art nouveau. Tähän tyyliin kaupunki rakennettiin uudelleen vuonna 1904 tapahtuneen suuren tulipalon jälkeen. Tämän ominaisuuden sekä kaupungin meren ja vuorten välissä sijainnin ansiosta ei ehkä ole ihme, että kaupunki on kahdesti valittu Norjan kauneimmaksi. Ålesund tarjoaa paljon kulttuurielämyksiä, hyvää ruokaa, ostosmahdollisuuksia sekä yöelämää. Kaupunki on lisäksi ihanteellinen lähtökohta tunturiretkille ja hiihtämiseen mahtavilla Sunnmøren alpeilla. Kaunis Geirangerfjorden on vain parin tunnin matkan päässä tarjoten upeat näkymät sekä autotieltä että laivankannelta.

Kongressi- ja kokoustilat Ålesundissa

Etsitkö hotellia, joka tarjoaa hyvät kongressi- ja kokoustilat? Voit siinä tapauksessa tutustua Ålesundissa sijaitsevien hotelliemme tiloihin täällä.

Lähellä sijaitsevat matkakohteet

Ulsteinvik

 

Lue vähemmän
4 hotellia alueella: Ålesund

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.1.9.007 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.