JäsenyysVaraukseniAsiakaspalvelu

MORE TO EXPLORE

Mikä on Strawberry?

Strawberry avaa oven hotellien, ravintoloiden, kylpylöiden ja tapaamisten maailmaan. Jäsenenä pääset nauttimaan upeista eduista luonamme. Sivustomme ja sovelluksemme kautta pääset helposti varaamaan nähtävää ja koettavaa kaikkialla Pohjoismaissa. Lupaamme tuoda elämääsi aina hauskoja ja jännittäviä elämyksiä.

A mix of images of people exploring the Nordics.

Olipa kerran...

…yrittäjä, joka noin 25 vuotta sitten osti ensimmäisen hotellinsa. Nykyään meillä on 18 000 työntekijää ja yli 225 hotellia yli 100 matkakohteessa kaikkialla Pohjoismaissa. Portfolio sisältää niin tunnettuja ja rakastettuja ketjuhotelleja kuin ainutlaatuisia, itsenäisiä hotelleja. Vierailla ja jäsenillä on valittavanaan kaikkea moderneista ja keskeisillä paikoilla sijaitsevista edullisista hotelleista tunnettuihin ja ylellisiin, eksklusiivisiin hotelleihin.

A guy lying in the grass laughing.

Tätä me edustamme

Palamme halusta tarjota elämyksiä. Tämä koskee niin henkilökohtaista viestiä huoneessasi kirjautuessasi sisään suosikkihotelliisi kuin matkoja, jotka tulet muistamaan loppuelämäsi. Yhdessä olemme rakentaneet yhden Pohjoismaiden parhaista ja monipuolisimmista hotelliyrityksistä, jonka selkeänä visiona on tehdä työtä sisällyttävämmän yhteiskunnan puolesta. Strawberry merkitsee jonkin uuden alkua, joka poikkeaa tavallisesta hotellikokemuksesta.

"Strawberry merkitsee jonkin uuden alkua, joka tulee poikkeamaan tavallisesta hotellikokemuksesta."

– Petter A. Stordalen

Asian food at restaurant Boon Nam in Helsinki.

Enemmän nautittavaa

Meillä on yli 225 hotellia, baareja, kahviloita, ravintoloita, areenoita ja kylpylöitä, jotka tarjoavat tuhansia ainutlaatuisia elämyksiä – joka päivä. Siirtymä Strawberryksi merkitsee, että tulemme tekemään enemmän asioita, joissa olemme parhaita – jännittävien ja ikimuistoisten elämysten luomisessa innovatiivisella ja ympäristökestävällä tavalla.

Girl smiling at the camera wearing a yellow hat.

Uusia elämyksiä

Meillä on selkeä tavoite: luoda monien erilaisten elämysten ekosysteemi kaikille, kaikkialla Pohjoismaissa. Yhdistämme sen useampiin yhteistyökumppaniemme tarjouksiin ja etuihin jäsenillemme. Sellainen Strawberryn tulee olla – elämysten maailma!

Visio ja arvot

Energia, rohkeus ja innostuneisuus

Liiketoimintamme perustuu kolmeen ydinarvoon – energiaan, rohkeuteen ja innostuneisuuteen. Pyrimme olemaan erilainen yritys – alan kapinallinen, jolla on lämpimästi sykkivä sydän. Tavoitteemme ulottuu kauemmaksi kuin vain haluumme uudistaa hotellialaa. Haluamme tehdä maailmasta paremman paikan elää, tehdä työtä ja matkustaa.

Two girls jumping down in to a lake in Sweden.

WeCare

Muutetaan maailmaa paremmaksi

Strawberryn tavoitteena on tehdä maailmasta parempi paikka. Filosofiamme mukaan emme koskaan tyydy olemassa olevaan, ja se kertoo selkeästi missiomme: uusiin ja ympäristökestävämpiin ratkaisuihin tutustuminen ja Room for All -periaatteen noudattaminen. Arvostamme kahta asiaa enemmän kuin mitään muuta: ihmisiä ja maapalloa.

Two chefs cooking fish in a restaurant kitchen.

Työtehtävät

Liity joukkoomme

Olemme joukko ainutlaatuisia yksilöitä, joiden toimintaa ohjaavat energia, rohkeus ja innostuneisuus. Yhdessä luomme upeita elämyksiä joka päivä.

An illustration of a biker jacket with the Strawberry logo on the back.

Jäsenenä koet enemmän

Jäseneksi liittymiselle on vain hyviä syitä

Alennusta hotellihuoneista. Tietoa kampanjoista ja uutuuksista ensimmäisten joukossa. Palkintopisteitä, joilla voit varata hotellihuoneen. Maksutonta kahvia aina halutessasi. Tee kuten 2,6 miljoonaa muuta ihmistä – liity jäseneksi.