Tutustu konsernijohtoamme koskeviin tietoihin ja esittelyihin täällä.

Halutessasi ottaa yhteyttä yrityksen johtoon pyydämme kääntymään Strawberryn lehdistöosaston puoleen. Löydät yhteystiedot täältä.


Tiedot päivitetty 24. tammikuu 2023.


Torgeir Silseth portrait_16_9Torgeir Silseth, Chief Executive Officer.


Torgeir Silseth, Chief Executive Officer


Torgeir aloitti uransa Strawberrylla toimimalla Quality Hotel™ Hafjellin toimitusjohtajana vuosina 1991–1996. Tämän jälkeen hänet palkattiin Skandinavian alueen toiminnanjohtajaksi aina vuoteen 1999 saakka, jolloin hänestä tuli konsernin varatoimitusjohtaja. Torgeir sai Strawberryn toimitusjohtajan tehtävän vuonna 2006. Torgeirilla on tutkinto Norsk Hotellhøgskolesta Stavangerista.


Bjørn Arild Wisth portrait_16_9Bjørn Arild Wisth, Deputy CEO.


Bjørn Arild Wisth, Deputy CEO


Bjørn Arild siirtyi Strawberrylle Hartmark Consultingin, yhden Norjan johtavan konsulttiyrityksen, toimitusjohtajan tehtävästä. Hänellä on yli 14 vuoden kokemus liiketoiminnan kehityksen, strategian ja johtajuuden kehittämisestä sekä norjalaisten että kansainvälisten yritysten parissa. Bjørn Arild on koulutukseltaan valtiotieteilijä Oslon yliopistosta ja University of Walesista.


Katalin Paldeak portrait_16_9Katalin Paldeak, Chief Operating Officer, Strawberry.


Katalin Paldeak, Chief Operating Officer Strawberry


Katalinilla on laaja kokemus hotellialalta, muun muassa Hotel Diplomatista ja Good Morning Hotelista. Hän oli tukholmalaisen Grand Hotelin toimitusjohtaja vuosina 2001–2003 ja sitä ennen hotellinjohtaja samassa hotellissa. Katalin on työskennellyt Strawberryissa vuodesta 2004 lähtien, viimeksi Clarion Hotel® -hotelliketjun konsernijohtajana vuosina 2005–2014. Katalin on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri Göteborgin Handelshögskolanista ja on suorittanut kursseja muun muassa IFL:ssa ja Cornell Universityssä Yhdysvalloissa.


Erika Ehrnrooth portrait_16_9Erika Ehrnrooth, Chief Operating Officer, Strawberry Finland


Erika Ehrnrooth, Chief Operating Officer, Strawberry Suomessa


Erika aloitti Strawberrylla lokakuussa 2022 täysin uudessa Suomen Chief Operating Officerin tehtävässä. Tehtävässään Erika vastaa Strawberryn kaikista Suomessa sijaitsevista hotelleista. Hän on aikaisemmin työskennellyt henkilöstöpalveluyritys Eilakaislan toimitusjohtajan, operatiivisen johtajan ja markkinointijohtajan tehtävissä Suomessa. Hänellä on laaja kokemus johtotehtävistä, ja hänellä on myös kauppatieteiden maisterin tutkinto kauppakorkeakoulu Hankenista Suomesta.


Henrik Berghult portrait_16_9Henrik Berghult, Chief Operating Officer, Nordic Hotels & Resorts.


Henrik Berghult, Chief Operating Officer, Nordic Hotels & Resorts


Henrikillä on vankka kokemus hotellialalta. Hän on työskennellyt muun muassa kansainvälisen The Rezidor Hotel Groupin ostopäällikkönä ja toiminut useissa johtavissa operatiivisissa tehtävissä Ruotsissa ja Norjassa Norlandia Hotels & Resortsille. Hän on työskennellyt Strawberryissa vuodesta 2013 lähtien, viimeksi Clarion Hotel® -hotelliketjun toiminnanjohtajana Ruotsissa. Henrik on opiskellut Service Managementia Lundin yliopistossa ja Managementia Cornell Universityssä Yhdysvalloissa.


Fredric Landell portrait_16_9Fredric Landell, CEO, Nordic Property Management.


Fredric Landell, CEO, Nordic Property Management


Fredric tuli Strawberryille vuonna 2020 ja on työskennellyt hotellikiinteistöjen parissa vuodesta 2003 lähtien. Hän on työskennellyt aiemmin ÅF:ssa ja Synerco Facilities Managementissa, ja vuodesta 2007 lähtien hän on pyörittänyt omia yrityksiään Campdio Fastighetsförvaltning ja Vimini Projektledning och Fastighetsförvaltning. Fredric on koulutukseltaan diplomi-insinööri Tukholman KTH:sta.


Carl Oldsberg portrait_16_9Carl Oldsberg, Chief Digital Officer, Strawberry.


Carl Oldsberg, Chief Digital Officer, Strawberry


Carlilla on yli 20 vuoden kokemus hotelli- ja matkailualalta. Viimeisin niistä on peräisin Choice Hotels Internationalista, jossa Carl oli vastuussa franchise-liiketoiminnasta Yhdysvaltojen ulkopuolella, käsittäen yli 1 300 hotellia yli 30 maassa. Tätä ennen hän toimi Strawberryin Vice Presidentinä Revenue & Distribution -liiketoiminta-alueella. Carl on saanut koulutuksensa Cornell Universityn yhteydessä toimivassa School of Hotel Administration -oppilaitoksessa.


Trine Marsdal portrait_16_9Trine Lise Marsdal, Chief Financial Officer, Strawberry.


Trine Lise Marsdal, Chief Financial Officer, Strawberry


Trine on koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja auktorisoitu tilintarkastaja Handelshøyskolen BI:stä. Hänellä on pitkä kokemus konsulttina toimimisesta hallinnon, sisäisen tarkastuksen ja prosessien kehittämisen aloilta. Hän siirtyi Strawberryille vuonna 2016 Optimera Norjan talousjohtajan tehtävästä.


Eirik Bogsnes portrait_16_9Eirik Bogsnes, Executive Vice President, Hotel Services.


Eirik Bogsnes, Executive Vice President, Hotel Services


Eirikillä on yli kymmenen vuoden kokemus operatiivisesta johtajuudesta Schibstedtiltä, Amediasta ja TV2:sta, ennen kuin hän tuli Strawberryille vuonna 2016. Hän johti muun muassa A-lehdistön liiketoimintaa Venäjällä ja toimi konsernijohtajana Amediassa vastuualueineen muun muassa digitaalinen strategia ja kehitys. Eirik on Harvard Business Schoolin alumni.


Daniel Stenbäck portrait_16_9Daniel Stenbäck, Chief Development Officer, Strawberry.


Daniel Stenbäck, Chief Development Officer, Strawberry


Danielilla on 20 vuoden kokemus pohjoismaiselta hotelli- ja matkailualalta. Hän on toiminut aiemmin First Hotelsin konsernijohtajana, Nordic Hotels & Resortsin Senior Vice Presidentin tehtävässä, Clarion Hotel® Postin toimitusjohtajana ja Gothia Towersin toimitusjohtajana.