Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Kööpenhamina Tanska

Lähistöllä sijaitsevia hotelleja: 8

3 hotellia vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kokoukset Kööpenhaminassa

Kööpenhaminan hotellimme tarjoavat täydelliset tilat konferensseihin, kokouksiin ja tapahtumiin niin keskellä muodikasta Vesterbrota kuin hyvien kulkuyhteyksin äärellä Kastrupin lentokentän tuntumassa. Meiltä löydät sopivan vaihtoehdon juuri sinulle!

Hotelleja sekä pieniin että suuriin kokouksiin

Kööpenhaminan keskustassa sijaitsevat kokoushotellimme tarjoavat monia uniikkeja tiloja, jotka sopivat kaikkeen mahdolliseen – aina pienimmistä tapaamisista suuriin kongresseihin ja tapahtumiin. Kööpenhamina on lisäksi täydellinen paikka kokouksille, sillä kaupunki tarjoaa runsaasti hauskoja aktiviteetteja, joihin voitte tutustua yhdessä tiimin kanssa. Hyvä ruoka ja maukkaat juomat ovat tärkeä osa kokonaiselämystä – meidän hotelleissamme voit nauttia sekä lounaasta että illallisesta. Yöpyvät vieraat pääsevät lisäksi herkuttelemaan myös aamiaispöydässä. Olipa vierailusi syy mikä tahansa, meiltä löydät hotellit, jotka luovat erinomaiset edellytykset onnistuneisiin kokouksiin ja tapahtumiin.

Keskeinen sijainti Kööpenhaminassa

Jos järjestät seuraavan tapaamisesi tai kokouksesi Villa Copenhagen -hotellissa, pääset nauttimaan myös kaupungin tarjonnasta. Tutustu lähellä sijaitsevaan Tivoliin, kaupungin moniin ravintoloihin ja uimaloihin. Miksi et vierailisi historiallisessa Rosenborg Slott -linnassa, kauniissa Nyhavnissa tai vaikkapa Kødbyenissä, joka tarjoaa kaikkea mahdollista aina teurastamoista ruokaan sekä taidegallerioista baareihin ja yökerhoihin. Täältä voit lukea lisää siitä, mitä kaikkea Kööpenhaminasta löytyy.

Järjestä kokous lähellä Kastrupin lentokenttää

Jos kokoukseen on saapumassa kansainvälisiä vieraita, kannattaa tutustua Clarion Hotel Copenhagen Airportin tiloihin. Hotellin kokoustilat ovat erinomainen valinta kiireiseen kokouspäivään – hotellilta on 2 minuutin kävelymatka terminaaleihin ja metrolle. Jos kokouspäivä sujuu mukavasti ja sinulla on muutama tunti ylimääräistä aikaa päivän päätteeksi, voit lähteä tutustumaan Kööpenhaminan keskustaan ja kaupungin tarjoamiin nähtävyyksiin melko vaivattomasti; Terminal 3:sta lähtevä metro vie sinut kaupunkiin vain 12 minuutissa.

Lue vähemmän
3 hotellia vastaa hakuasi
Teitä on monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

3.2.13.011 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.