Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Vänersborg Ruotsi

Lähistöllä sijaitsevia hotelleja: 8

1 hotelli vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kokoukset Vänersborgissa

Suunnitteletko kurssin tai kongressin järjestämistä Vänersborgissa? Kokoushotelli Quality Hotel™ Vänersborg tarjoaa mahdollisuudet niin pienen kokouksen kuin mittavan kick-off-tilaisuudenkin järjestämiseen.

Jos etsit kongressitilaa, kokoushuonetta, messutilaa, täydellistä paikkaa tapahtumalle, juhlasalia tai messutilaa Vänersborgissa/Trestadissa, niin olet tullut täysin oikeaan paikkaan. Kokoushotellimme sijaitsee vain 15 minuutin päässä Trollhättan Vänersborg -lentokentältä ja vain kahden kilometrin päässä Vänersborgin päärautatieasemalta sekä viehättävän pikkukaupungin charmantista, historiallisesta keskustasta.

Vänersborg ei suotta ylpeile idyllisellä sijainnillaan Vänern-järven rannalla, ja kaupunki onkin täydellinen lähtökohta Länsi-Götanmaalaiseen luontoon ja kulttuuriin tutustumiseen. Kokouspäivän päätteeksi piristävä vaellusretki koko porukalla vuonna 2004 avattuun Halle-Hunneberg-ekopuistoon antaa uutta voimaa ja inspiraatiota. Täällä voi tutustua suosittuun Kungajaktsmuséet Älgens Berg -elämyskeskukseen ja museoon, osallistua hirvisafarille ja tutkia tasankovuoren myyttistä, koskematonta luontoa. Lisäksi kokoushotellimme lähellä sijaitsee useita mielenkiintoisia kohteita, kuten Vänersborgin museo, Stallbackan teollisuusalue, Saab-automuseo, NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus -lääninsairaala) sekä Högskolan Väst -korkeakoulu.

Vänersborgista on erinomaiset liikenneyhteydet Göteborgiin ja matka sinne kestää vain noin 50 minuuttia. Myös Tukholmasta kulkee suora junayhteys Vänersborgiin päivittäin. Toisin sanoen, kokous- ja kurssivieraat voivat helposti saapua Vänersborgiin kaikkialta maasta. Tervetuloa kauniiseen Vänersborgiin!

 

Lue vähemmän
1 hotelli vastaa hakuasi
Teitä on monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

3.2.11.002 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.