Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Borlänge Ruotsi

1 hotelli vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Konferenssi- ja kokoustilat Borlängessä

Aiotko varata kokous- ja kongressitiloja Borlängestä? Kokoushotelli Quality Hotel™ Galaxen tarjoaa kokousmahdollisuuksia, aina pienestä kokouksesta mahtavaan juhlaillalliseen.

Jos etsit kongressitiloja, kokoushuonetta, messutiloja tai ihanteellista paikkaa tapahtumalle tai workshopille Borlängestä, olet tullut oikeaan paikkaan. Autamme sinua tarpeidesi ja toiveidesi kanssa – riippumatta siitä, haluatko järjestää kurssin, oikean juhlaillan kolmen ruokalajin päivällisineen tai räätälöidä tiimityötä kehittäviä aktiviteetteja.

Tämä kokoushotelli sijaitsee Borlängen keskustassa, kävelyetäisyydellä kauppoihin ja huvituksiin. Borlängen rautatieasemalle kävelet vain kymmenessä minuutissa. Koska kaupunki on yhdyspiste tiheään liikennöidylle junaliikenneverkolle, ja koska Dala Airport -lentokenttä on ainoastaan 10 minuutin automatkan päässä, on kongressivieraiden ja kursseille osallistuvien helppo päästä perille hotelliin.

Borlängessä on paljon teollisuutta, kuten SSAB Tunnplåt Borlänge ja Stora Enso Kvarnsveden, ja täällä on Liikennelaitoksen (Trafikverket) pääkonttori. Borlängestä löytyy myös osa korkeakoulu Högskolan Dalarnan tiloista. Kaupungissa järjestetään lisäksi vuosittain, aina heinäkuun alussa, musiikkifestivaali Peace & Love.

Borlänge on ihanteellinen lähtökohta Taalainmaan kulttuuriin ja luontoon tutustumiseen. Hotellin kanssa saman katon alta löydät Tulevaisuuden museon (Framtidsmuseet), jossa on planetaario ja luonnontieteellinen tutkimusverstas. Myös hotellin ulkopuolella on kaikki mahdollisuudet järjestää teambuilding- ja ryhmäaktiviteetteja. Vie osanottajat jännittävään Äventyrsgruvan-seikkailukaivokseen ja testaa kaivossukellusta tai kiipeilyä. Jää maihin ja vaeltele Gyllbergenin hienoja vaellusreittejä pitkin, pyöräile mäkisessä maastossa tai melo kajakilla Runn-järvellä. Talviaikana järvi sopii mainiosti niille, jotka pitävät murtomaahiihdosta. Bjursås Skicenter ja Romme Alpin laskettelurinteineen ovat vain 20 minuutin automatkan päässä.

Lue vähemmän
1 hotelli vastaa hakuasi
Teitä on monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

3.2.11.002 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.