Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Falun Ruotsi

0 hotelli vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kongressi- ja kokoustilat Falunissa

Aiotko varata kokoustiloja Falunista? Me tarjoamme kokousmahdollisuudet keskellä kaupunkia. Resecentrumista ja Falunin rautatieasemalta on hotelliimme vain seitsemän minuutin kävelymatka, ja Dala Airport -lentokenttä on 30 minuutin automatkan päässä.

Falunin keskustan rauhallisemmalta alueelta, Falu-joen itäpuolelta, löydät hotellimme Clarion Collection® Hotel Bergmästarenin, joka on ihanteellinen kohtaamispaikka kokouksellesi, tapahtumallesi, juhlallesi tai kongressillesi. Hotelli sijaitsee osoitteessa Bergskolegränd 7 ja sieltä löytyy niin kongressitilat kuin kokoushuoneetkin. Täällä saat apua kaikkeen mahdolliseen ruokaan, juomiin, kokouksen tai tapahtuman suunnitteluun liittyvään – riippumatta siitä, onko kyseessä yksinkertaisempi kahvitilaisuus, todellinen juhlailta kolmen ruokalajin illallisella tai tiimityötä kehittävä aktiviteetti.

Falun, yhdessä historiallisine punaisiksi maalattuine kortteleineen, on maailmanperintösuojatun luonnon ympäröimä ja ihanteellinen lähtökohta, kun haluat tutustua Taalainmaan kulttuuriin ja luontoon. Täällä on kaikki mahdollisuudet järjestää teambuilding- ja ryhmäaktiviteetteja – myös hotellin seinien ulkopuolella. Vieraile Falu-kuparikaivoksessa ja Taalainmaan museossa, jotka sijaitsevat kävelyetäisyydellä hotellista. Taiteilija Carl Larssonin värikäs koti Sundborn on 20 minuutin automatkan päässä ja ulkoilmanäyttämö Dalhalla on tunnin automatkan päässä. Talvisin järvi sopii mainiosti kaikille, jotka pitävät luistelemisesta. Sekä laskettelu- että murtomaahiihtomahdollisuuksia löytyy lähettyviltä. Bjursås Skicenterin ja Romme Alpinin laskettelurinteille pääset autolla vajaassa puolessa tunnissa.

Lue vähemmän
0 hotelli vastaa hakuasi
Teitä on monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

3.2.13.011 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.