Jäsenyys
A delicious green food dish, served on a white plate.

Maistuvat baari- ja ravintolavierailut Borlängessä

Tervetuloa kohteeseen, josta löytyy jotakin jokaiseen makuun. Borlängessä voit nauttia lukuisista baareista ja ravintoloista, joissa näkyy yhdellä ja samalla lautasella sekä Taalainmaan että kaupungin kestävän ruokafilosofian ominaisuuksia. Tervetuloa!

Makuja Taalainmaalta

Oletpa herkkusuu tai et, Borlänge on kohde, jossa et pety ruoan ja juoman suhteen. Täältä löydät sekä baareja ja ravintoloita, joihin on otettu vaikutteita eri puolilta maailmaa, että ruotsalaisia kulinaarisia erikoisuuksia. Borlängen ravintolaelämälle ominaista on kestävä ruokafilosofia, joka näkyy lähituotettujen elintarvikkeiden laajassa tarjonnassa. Nauti sekä klassisista kotiruoista että moderneista kolmen ruokalajin illallisista – molemmissa ripaus Taalainmaata.

Lähellä kaupungin kulinaristista tarjontaa

Etsiessäsi keskeistä majoitusta Borlängessä lähellä kaupungin baari- ja ravintolatarjontaa Quality Hotel™ Galaxen on erinomainen valinta. Sinun ei tarvitse kävellä kauaksi löytääksesi yhden ja saman katon alta taidokkaasti valmistetun aterian ja maistuvaa juomaa lasiisi. Hotellin Flying-ravintolasta löytyy jotakin jokaiseen makuun, etsitpä sitten hyvää lounasta, illallista ystävien kesken tai drinkkejä ennen Borlängen seikkailusi jatkumista. Tervetuloa Borlängeen.

Borlänge

Ravintolat ja baarit

Tutustu
Hotellit
Ravintolat
Kokoukset