Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Åre Ruotsi

1 hotelli vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kongressi-, kokous- ja juhlatilat Åressa

Järjestä kokous, kongressi tai juhlat ainutlaatuisessa ympäristössä, Copperhill Mountain Lodgessa, Åressa. Se on alppityylinen design-hotelli, joka tarjoaa palkitun kylpylän ja ihania tunturielämyksiä heti oven ulkopuolella, Åreskutanin naapurissa.

Hotellilla on pitkä kokemus kokousten ja kongressien järjestämisessä. Se räätälöi kokouksen asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan, oli sitten kysymyksessä pienempi kick-off-tilaisuus, yksityinen juhla, teambuilding-toiminta, kongressi tai autolanseeraus. Hotellissa on useita kokoustiloja, jotka yhdessä suuren hotelliaulan kanssa tarjoavat teille kaikki mahdollisuudet järjestää jotakin ainutlaatuista.

Ruoka ja juoma ovat tärkeä osa kokemusta, ja Copperhill Mountain Lodge saa inspiraatiota Årefjällenin hienosta luonnosta, paikallisista ruokaperinteistä ja herkuista. Aamiainen, kahvit ja pikkupurtava, lounas, illallinen, minglaus tai suuri juhlamenu? Ota yhteyttä hotelliin saadaksesi apua järjestelyissä.

Tämä on unelmapaikka hiihtoa rakastaville. Laita sukset jalkaan heti hotellin ulkopuolella ja hiihdä Årefjällenin hiihtohisseille ja laskettelurinteille. Lyhyen matkan päässä hotellilta sijaitsee myös ÅreBjörnen hiihtokeskus, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet maastohiihtoon.

Voisi helposti luulla, että kokousmatka Åreen sopii parhaiten talviaikaan, mutta siellä on yhtä paljon koettavaa kevään ja kesänkin aikana. Vuodenajasta riippumatta, voit aina nauttia hotellin palkitusta kylpylästä ja vajota lämpimiin lähteisiin sekä sisällä että ulkona ja saunoa tai kylpeä porealtaassa – ihastuttavasta näköalasta nauttien.

Hotelliin saapuminen tapahtuu kätevimmin junalla Åren asemalle tai lentäen Åre Östersund Airport -lentokentälle. Sen jälkeen voit helposti ottaa taksin suoraan Copperhill Mountain Lodgeen tai saapua paikalle lentokenttäkuljetuksella, jos tulet lentokoneella.

Lue vähemmän
1 hotelli vastaa hakuasi
Teitä on monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

3.2.1.018 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.