Jäsenyys
Picture of Åre from above.

Åre tarjoaa kaikille sopivan span

Åre houkuttelee talviurheilulla ja luontoelämyksillä – mutta sieltä löytyy myös paikka rentoutumiselle. Paikka, jossa voit nauttia vahvistavasta ja tervehdyttävästä palautumisesta ja pitää tauon arjen stressistä ja vaatimuksista. Aloita päivä laskettelumäestä ja lopeta se rentouttavaan spahan.

Rentoudu spassa laskettelupäivän jälkeen

Tunturissa oleminen on niin terveellistä ja vahvistavaa! Niinhän se on. Täällä ulkoilmaelämää hallitsee laskettelu, maastohiihto, koiravaljakkoretket, moottorikelkkaretket ja vaellus. Mutta kun vauhdikkaat toimet on tehty, on ihanaa siirtyä rauhalliseen ja harmoniseen ympäristöön ja antaa lämmön hyväillä kehoa ja mieltä.

Sauna, uinti vai hieronta?

Onkin onni, että Åre tarjoaa monia eri spa-kylpylöitä, joissa on lämpimät altaat, tavallinen sauna ja höyrysauna, porealtaita, ihanaa hierontaa ja kasvohoitoja. Täältä löytyy spa jokaiseen makuun – riippumatta siitä, matkustatko perheen, ystävien vai puolisosi kanssa.

Palkittu spa panoramanäköalalla

Yksi Åren kävijöiden todella arvostamista spa-kylpylöistä on Copperhill Mountain Lodge Spa. Se on palkittu spa, jonka panoraamaikkunat tarjoavat henkeäsalpaavan näköalan Åreskutanille ja majesteettisille tuntureille. Nauti sisä- ja ulkoaltaista, lämpimistä saunoista, rauhoittavista rentoutumispaikoista ja hyvää tekevistä hoidoista. Tervetuloa rentoutumaan!

VALITUT ELÄMYKSET

Lisää koettavaa