Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Norefjell Norja

1 hotelli vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kongressit, kokoukset ja tapahtumat Norefjellissa

Haluatko kohottaa kongressin uusiin korkeuksiin? Ehkä ottaa kumppanisi kokoukseen, joka on yhdistetty liike- ja huvimatka? Tai juhlistaa syntymäpäivää suurenmoisessa ympäristössä? Hotellissamme Norefjell Ski & Spa on loputtomat mahdollisuudet.

Vain 1,5 tunnin ajomatkan päässä Oslosta sijaitsee tunturialue Norefjell. Kesällä siellä voidaan nauttia Norjan koskemattomasta luonnosta ja raikkaasta tunturi-ilmasta, kun se taas talvella on todellinen hiihtoparatiisi. Aivan Norefjell Skianlegg - hiihtokeskuksen rinteen tuntumassa sijaitsee hotellimme Norefjell Ski & Spa, jossa voit astua vain ulos hotellin ovesta, kiinnittää laskettelusukset jalkaasi ja lähteä hiihtämään.

Meillä on tiloja kaikkeen pienistä myyntikokouksista alkaen suuriin kongresseihin - hotellissa Norefjell Ski & Spa on paljon mahdollisuuksia. Täällä saat apua kaikkiin järjestelyihin, kuten kahvi ja tee kokoukseen, lounas kongressiin tai yöpyminen ja juhlaillallinen.  

Niille, jotka ovat kiinnostuneita uusista kokouselämyksistä, löytyy useita mahdollisuuksia hotellin läheltä. Täällä voit yhdistää kokouksen sekä aktiviteetteihin hotellissa ja sen ulkopuolella että rentoutumiseen hotellin omalla kylpyläosastolla. Mikä olisikaan parempi tapa päättää tiiminrakentaminen kuin kiipeileminen hotellin 16 metriä korkealla kiipeilyseinällä - aivan aulan vieressä.

Norefjelliin pääset kätevästi autolla sekä Gardermoenista että Oslosta. Talvikaudella voit tulla Norefjelliin lauantaisin ja sunnuntaisin myös linja-auton pikavuorolla. 

Lue vähemmän
1 hotelli vastaa hakuasi
Teitä on monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

3.2.11.002 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.