JäsenyysVaraukseniAsiakaspalvelu

Yhteistyökumppaneiden tarjoukset

Voit tukea UNIFECia lahjoittamalla palkintopisteitäsi

Kiitos osallistumisestasi!

UNICEF child

UNICEF

Strawberry on tehnyt vuodesta 2008 lähtien tärkeää yhteistyötä UNICEFin kanssa, joka työskentelee aktiivisesti paremman maailman luomiseksi kaikille lapsille.

UNICEFin työ perustuu lapsen oikeuksien sopimukseen, ja järjestö pyrkii siihen, että jokainen lapsi saisi sellaisen lapsuuden, joihin heillä on oikeus. Työtä tehdään kaikkialla maailmassa, niin hallituksen käytävillä, slummeissa, pakolaisleireissä kuin syrjäisissä kylissä. Lasten elämä on mahdollista muuttaa, ja UNICEF tietää, kuinka se onnistuu.

UNICEFin eri aktiviteettien kautta annamme yhdessä tärkeää taloudellista tukea, jotta useammat lapset voivat saada apua.

Sovitamme yhteen lahjoittamasi summan

Aseellisissa konflikteissa lapset kärsivät usein eniten. Sota erottaa perheet ja vie monilta lapsilta toivon valoisasta tulevaisuudesta. Jaamme UNICEFin näkemyksen siitä, että kaikki lapset ansaitsevat turvallisen elämän. Lähi-idässä meneillään olevien levottomuuksien vuoksi haluamme osoittaa tukemme ja auttaa osaltamme konflikteista kärsiviä lapsia ja perheitä.

Siksi sovitamme nyt yhteen summan, jonka päätät lahjoittaa UNICEFille. Jos lahjoitat esimerkiksi 2500 pistettä, joka vastaa 100 SEK, lahjoitamme lisäksi 100 SEK UNICEFin tärkeään työhön Lähi-idässä. Vieritä alaspäin lahjoittaaksesi pisteitä.

Näin lahjoitat palkintopisteitäsi

Valitse itse kuinka paljon bonuspisteitäsi haluat lahjoittaa. Lahjoittamalla 2 500 pistettä vastaa 100 SEK.