JäsenyysVaraukseniAsiakaspalvelu

Yhteistyökumppaneiden tarjoukset

Ansaitse palkintopisteitä risteilystä

Strawberryn jäsenenä ansaitset palkintopisteitä, kun varaat risteilyn Royal Caribbeanilta. Koe monia jännittäviä matkakohteita Välimerellä, Atlantin valtamerellä ja Karibialla!

Couple at the beach - Royal Caribbean_16_9

Ansaitset 15 000 palkintopistettä riippumatta Strawberry-jäsentasostasi, matkan kestosta ja matkustajien lukumäärästä. Tarjous koskee ainoastaan uusia varauksia. Oletko BLUE-jäsen? Kun olet ansainnut 15 000 palkintopistettä, jäsentasosi korotetaan automaattisesti SILVER-tasolle! Pisteiden avulla tapahtuvasta jäsentason korotuksesta voit lukea lisää täältä.

Kuinka varata risteily ja saada bonuspisteitä?

Risteily varataan Royal Caribbean -yhtiön kotisivuilta. Palkintopisteiden saamiseksi sinun tulee ottaa yhteyttä Royal Caribbeanin asiakaspalveluun joko puhelimitse tai sähköpostitse viimeistään kolme päivää varauksen suorittamisen jälkeen ja ilmoittaa Strawberry -asiakasnumerosi. Yli neljän henkilön risteilyvaraukset tehdään Royal Caribbean asiakaspalvelussa numerossa 020 386 386. Muistathan mainita Strawberry-jäsenyydestäsi ja ilmoittaa samalla jäsennumerosi.

Pisteet siirretään jäsentilillesi risteilyn lähtöpäivänä.

Koe unelmalomasi Royal Caribbeanin avulla

Risteily on erinomainen tapa viettää loma ja saada paljon uusia kokemuksia. Tutustu Karibiaan ja sen tarjoamiin jännittäviin seikkailuihin, huikeisiin rantoihin, turkoosinväriseen veteen ja huojuviin palmuihin – historiallisesti ja kulttuurisesti arvokkaita kohteita ja herkullisia ruokaelämyksiä unohtamatta.

Monille ihmisille matka Karibialle on todellinen unelma – kuvittele herääväsi nauttimaan tästä lumoavasta paratiisista joka aamu! Uskomattomat laivamme tarjoavat kaiken tarvitsemasi, kaipaatpa sitten aktiviteetteja tai haluat vain rentoutua. Varaa risteily jo tänään ja luo elinikäisiä muistoja yhdessä Royal Caribbeanin kanssa!

Strawberryn jäsenenä ansaitset 15 000 palkintopistettä Royal Caribbeanin risteilyistä.

Varaa täältä