Jäsenyys

Yhteistyökumppaneiden tarjoukset

Ansaitse palkintopisteitä Royal Caribbeanin risteilyistä

Strawberryn jäsenenä ansaitset palkintopisteitä Royal Caribbeanin risteilyistä. Risteilyn aikana saat mahdollisuuden tutustua useisiin upeisiin kohteisiin yhden ja saman lomaviikon aikana. Royal Caribbean tarjoaa risteilyjä lähes kaikkialla maailmassa, ja suosituimpia niistä ovat risteilyt Välimerellä ja Karibialla.

Royal Caribbean Island_16_9

Varatessasi risteilyn nsaitset 15 000 palkintopistettä riippumatta Strawberry-jäsentasostasi, matkan kestosta ja matkustajien lukumäärästä. Tarjous koskee ainoastaan uusia varauksia. Oletko BLUE-jäsen? Kun olet ansainnut 15 000 palkintopistettä, jäsentasosi korotetaan automaattisesti SILVER-tasolle. Lue lisää pisteiden avulla tapahtuvasta jäsentason korotuksesta täältä.

Kuinka saan palkintopisteitä varatessani risteilyn?

Varaa risteilysi Royal Caribbeanin kumppanisivulta. Käyttääksesi tämän tarjouksen anna jäsennumerosi lisäämällä se matkan muihin tietoihin. Löydät jäsennumerosi kirjautumalla sisään Omalle sivullesi ja uutiskirjeen yläreunasta.

Pisteet lisätään tilillesi viimeistään 60 päivän kuluttua risteilyn päättymisen jälkeen.

PS. Puuttuvatko pisteesi edelleen, vaikka Royal Caribbeanin risteilyn päättymisestäsi on kulunut yli 60 päivää? Lähetä meille varausnumerosi sisältävä sähköpostiviesti osoitteeseen infono@rccl.com.

Varaa unelmalomasi Royal Caribbeanilta

Risteily on erinomainen tapa viettää loma ja saapua uuteen kohteeseen lähes joka päivä. Tutustu kauniisiin rantoihin, turkoosinväriseen veteen ja huojuviin palmuihin – historiallisesti ja kulttuurisesti arvokkaita kohteita ja herkullisia ruokaelämyksiä unohtamatta.

Elämykset eivät pääty vielä tähän. Astu Royal Caribbeanin palkittuun laivaan, joka tarjoaa kaiken tarvitsemasi, kaipaatpa sitten aktiviteetteja tai haluat vain rentoutua. Varaa risteily jo tänään ja luo elinikäisiä muistoja yhdessä Royal Caribbeanin kanssa!


Strawberryn jäsenenä ansaitset 15 000 palkintopistettä kaikista risteilyistä – ja valittavana on useita eri laivoja ja matkakohteita!