Jäsenyys
Strawberry Mastercard in a jeans pocket.

Pisteitä kaikesta

Points Unlimited

An illustration of the Strawberry Mastercard and things you can buy with it.

Points Unlimited

Maksaessasi Strawberry Mastercardilla saat palkintopisteitä aivan kaikesta ostamastasi. Palkintopisteet voit käyttää muun muaasaa hotelliöihin.

"Strawberry Mastercard – palkintopisteitä kaikista ostoksista"

Palkintopisteitä joka kerran käyttäessäsi korttia

Strawberry Mastercardin käyttäminen on jäsenillemme todella palkitsevaa. Se ei ole mikä tahansa Mastercard – sen avulla saat enemmän. Joka kerran kortilla maksaessasi saat palkintopisteitä, joita voit kerätä saadaksesi palkintoöitä tai käyttää niitä pistekaupassamme. Esimerkki: jos maksat hotellihuoneen kortillasi, saat 30 palkintopistettä kutakin käyttämääsi 10 euroa kohden.

Näin palkintopisteet lasketaan

Voi olla mukavaa tietää, että saat enemmän palkintopisteitä käyttäessäsi korttia hotellleissamme – ostatpa vastaanotosta suklaalevyn tai nautit ihanasta illallisesta jossakin ravintoloistamme. Lisäksi saat 20 pistettä kutakin käyttämääsi 10 euroa kohden maksaessasi Strawberry Mastercard -kortillasi ulkomailla ja 2 pisteisiin oikeuttavaa yötä korotuksesta seuraavalle jäsentasolle, kun käytät korttiasi joka kuukausi.

Luoton todellinen vuosikorko on 15 000 NOK / 12 kuukautta 27,78 % - 32,98 % (32,98 % vuosimaksulla 595,-). Kokonaishinta 16 984 NOK - 17 284 NOK.


Taloudellisen edun täysi hyödyntäminen edellyttää, että erääntynyt luotto maksetaan eräpäivänä, jolloin korkoa ei ole kertynyt.

An illustration of a biker jacket with the Strawberry logo on the back.

Jäsenenä koet enemmän

Jäseneksi liittymiselle on vain hyviä syitä

Alennusta hotellihuoneista. Tietoa kampanjoista ja uutuuksista ensimmäisten joukossa. Palkintopisteitä, joilla voit varata hotellihuoneen. Maksutonta kahvia aina halutessasi. Tee kuten 2,6 miljoonaa muuta ihmistä – liity jäseneksi.