Corporate rates issues

We are currently experiencing issues with some of our corporate agreement prices. If you are unable to book rooms with your corporate agreement rate, please contact our Customer Service. They have a magic touch and will be able to help you. We apologise for any inconvenience this might cause.

Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotel Admiral Copenhagen ,  Tanska

Hotel Admiral

Copenhagen,  Tanska

Hotel Admiral sijaitsee veden äärellä Frederiksstadenin kaupunginosassa, Kööpenhaminassa. Hotellin löydät kaupungin kulttuuri- ja huvittelutarjonnan sydämestä. Täällä nukut hyvin hurmaavissa hotellihuoneissa ja herkuttelet hotellin ravintoloissa.

Hotel Admiral 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Standard kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä

Lue lisää map
Standard Room -huoneemme ovat kooltaan 20 neliömetriä ja ne sopivat hyvin niille, jotka haluavat yksinkertaisen kahden hengen huoneen mukavuudesta, laadusta ja upeasta miljööstä tinkimättä. Huone on sisustettu skandinaavisesti ja tarjoaa näkymän kaupungin kauniita, vanhoja rakennuksia kohti. Vuode on kooltaan 180 x 200 cm, ja huoneen mukavuuksiin kuuluu lisäksi muun muassa lmastointi, tuuletusjärjestelmä, minibaari, tallelokero ja suuri TV.
 • Tupakointi kielletty
 • Standard-huone
Katso hinnat ja saatavuus

Superior kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä

Lue lisää map
Superior Room -huoneemme ovat erinomainen valinta niille, jotka kaipaavat kahden hengen huonetta, jonka yksityiskohtiin on panostettu ja joka tarjoaa sitä jotakin. Superior Room -huoneemme ovat kooltaan 27 neliömetriä, ja niistä avautuu näkymä Toldbodgadea ja kaupungin upeita, vanhoja rakennuksia kohti. Huone on sisustettu vieraita silmällä pitäen, ja ne luovat perustan aidolle kööpenhaminalaiselle majotukselle. Vuode on kooltaan 180 x 200 cm, minkä lisäksi huoneen mukavuuksiin kuuluu muun muassa ilmastointi, tuuletusjärjestelmä, minibaari, tallelokero ja suuri TV.
 • Tupakointi kielletty
 • Superior-huone
Katso hinnat ja saatavuus

Superior kahden hengen huone (erilliset vuoteet) Maks. 2 henkilöä

Lue lisää map
Superior Room -huoneemme ovat erinomainen valinta niille, jotka kaipaavat kahden hengen huonetta, jonka yksityiskohtiin on panostettu ja joka tarjoaa sitä jotakin. Superior Room -huoneemme ovat kooltaan 27 neliömetriä, ja niistä avautuu näkymä Toldbodgadea ja kaupungin upeita, vanhoja rakennuksia kohti. Huone on sisustettu vieraita silmällä pitäen, ja ne luovat perustan aidolle kööpenhaminalaiselle majotukselle. Huoneessa on kaksi 90 cm leveää vuodetta, minkä lisäksi mukavuuksiin kuuluu muun muassa ilmastointi, tuuletusjärjestelmä, minibaari, tallelokero ja suuri TV.
 • Tupakointi kielletty
 • Superior-huone
Katso hinnat ja saatavuus

Deluxe kahden hengen huone Maks. 2 henkilöä

Lue lisää map
Kahden hengen Deluxe-huoneemme ovat erinomainen valinta ensiluokkaista mukavuutta kaipaaville, jotka haluavat kuulla veden loiskeen. Suuret ikkunat päästävät huoneisiin runsaasti luonnonvaloa, ja rakennuksen historialliset puiset palkit sekä nähtävyydet, kuten Oopperatalo ja Tanskan kuninkaallinen teatteri, takaavat puitteet aidosti kööpenhaminalaiselle majoitukselle. Vuode on kooltaan 180 x 200 cm, minkä lisäksi huoneen mukavuuksiin kuuluu muun muassa ilmastointi, tuuletusjärjestelmä, minibaari, tallelokero ja suuri TV.
 • Tupakointi kielletty
 • Deluxe-huone
Katso hinnat ja saatavuus

Deluxe kahden hengen huone (erilliset vuoteet) Maks. 2 henkilöä

Lue lisää map
Kahden hengen Deluxe-huoneemme ovat erinomainen valinta ensiluokkaista mukavuutta kaipaaville, jotka haluavat kuulla veden loiskeen. Suuret ikkunat päästävät huoneisiin runsaasti luonnonvaloa, ja rakennuksen historialliset puiset palkit sekä nähtävyydet, kuten ikkunoista näkyvät Oopperatalo ja Tanskan kuninkaallinen teatteri, takaavat puitteet aidosti kööpenhaminalaiselle majoitukselle. Huoneessa on kaksi 90 cm leveää vuodetta, minkä lisäksi mukavuuksiin kuuluu muun muassa ilmastointi, tuuletusjärjestelmä, minibaari, tallelokero ja suuri TV.
 • Tupakointi kielletty
 • Deluxe-huone
Katso hinnat ja saatavuus

Tower Suite Maks. 2 henkilöä

Lue lisää map
6 . kerroksen Tower-sviittimme ovat kooltaan 40–50 m2 ollen hotellin suurimpia. Niistä on 180 asteen näkymä Kööpenhaminan satamaan. Suurista ikkunoista pääsee paljon luonnonvaloa, ja nähtävyydet näkyvät huoneeseen. Suuri 180 x 200 cm:n kokoinen vuode allergiaystävällisine tyynyineen ja peittoineen on huoneen keskellä. Ilmastointi ja tuuletusjärjestelmä varmistavat oikean lämpötilan. Sviitissä on myös suuri TV integroidulla Chromecastilla ja Bluetoothilla, minibaari sekä kirjoituspöytä ja tuoli. Mukavuuksiin kuuluu myös suuri TV integroidulla Chromecastilla ja Bluetoothilla, minibaari, kirjoituspöytä ja tuoli. Eteisessä on peilillinen vaatekaappi, josta voi ottaa esille silitysraudan ja -laudan, ja jossa on tallelokero, kenkälusikka ja hyllyjä matkatavaroille. Kylpyhuoneessa on walk-in-suihku sadesuihkuineen ja kylpyamme, valaistu peili, Bluetooth-kaiuttimet, Aamanns Botanical Senses -tuotteita ja hiustenkuivain. Kylpytakit ja tohvelit ovat käytettävissä. Connecting door -mahdollisuus.
 • Tupakointi kielletty
 • Sviitti
Katso hinnat ja saatavuus

Duplex Loft Maks. 2 henkilöä

Lue lisää map
Ainutlaatuiset Duplex Loft -huoneemme ovat kooltaan peräti 33 neliömetriä. Huone on jaettu kahteen kerrokseen, joista yläkerrassa on erinomainen nukkumapaikka koostuen parivuoteesta (180 x 200 cm), allergiaystävällisistä tyynyistä ja peitoista, ja alakerrassa on viihtyisä oleskelutila. Ilmastointi ja tuuletusjärjestelmä varmistavat sopivan lämpötilan ympäri vuoden. Kylpyhuoneessa on mm. walk-in-suihku, hiustenkuivaaja ja Aamanns Botanical Senses -tuotteita. Merkittävän historiansa ja upean arkkitehtuurinsa ansiosta hotelli tarjoaa puitteet erilaiseen yöpymiseen Kööpenhaminan keskustassa. Tämä ilmenee Duplex Loft -huoneissamme, joiden puupalkit ja näkymä Kööpenhaminan satamaan tai kaupungin kattojen ylle ulottuu kahteen kerrokseen. Voit työskennellä häiriöittä, tilata huonepalvelusta tai vain rentoutua ilman näkymää makuupaikalle. Huone sopii hyvin myös perheille, sillä alakerran sohva voidaan pedata kahdelle lapselle.
 • Tupakointi kielletty
 • Deluxe-huone
Katso hinnat ja saatavuus

Sviitti Maks. 2 henkilöä

Lue lisää map
6. kerroksessa sijaitsevat Admiral-sviittimme ovat kooltaan 40 neliömetriä, ja niistä avautuu näkymä Kööpenhaminan satamaa ja Oopperataloa kohti. Suurista ikkunoista pääsee sisälle runsaasti luonnonvaloa, ja upeat nähtävyydet näkyvät huoneeseen. Huoneen keskellä on 180 x 200 cm:n kokoinen vuode allergiaystävällisine tyynyineen ja peittoineen. Ilmastointi ja tuuletusjärjestelmä varmistavat oikean lämpötilan ympäri vuoden. Mukavuuksiin kuuluu myös suuri TV integroidulla Chromecastilla ja Bluetoothilla, minibaari sekä kirjoituspöytä ja tuoli. Sviitin eteisessä on pelillä varustettu vaatekaappi, josta voi ottaa esille silitysraudan ja -laudan, ja jossa on tallelokero ja kenkälusikka ja hyllyjä matkatavaroille. Kylpyhuoneessa on walk-in-suihku sadesuihkuineen ja suuri kylpyamme, valaistu peili, Bluetooth-kaiuttimet, Aamanns Botanical Senses -tuotteita ja hiustenkuivaaja. Käytettävissä on kylpytakit ovat tohvelit. Kaksi vierekkäistä huonetta voidaan yhdistää toisiinsa väliovella.
 • Tupakointi kielletty
 • Sviitti
Katso hinnat ja saatavuus

Conference Suite Maks. 2 henkilöä

Lue lisää map
2-kerroksisista Conference-sviiteistämme avautuu näkymä keskustan katoille, ja ne ovat kooltaan 50–57 m2 sijaiten hotellin ylimmissä kerroksissa. Sviitti on upea ratkaisu kokouspäivää ja sen jälkeistä rentoutumista varten. Alakerrassa on suuri kokouspöytä ja yläkerrassa makuupaikat. Kokouspöydän päässä on suuri TV integoidulla Bluetoothilla ja Chromecastilla. Sviitissä on rento tunnelma: nurkassa on nojatuoleja ja suurten ikkunoiden äärellä sohvaryhmä. Minibaarin huolella valitut juomat, sviitistä avautuva näkymä ja mukavat kalusteet auttavat rentoutumaan ja nauttimaan päivän työstä. Yläkerrassa on upea 180 x 200 cm:n kokoinen parivuode allergiaystävällisine tyynyineen ja laadukkaine peittoineen. Sisäänkäynnin yhteydessä sijaitsevassa kylpyhuoneessa on sadesuihku, kylpyamme, hiustenkuivaaja, Aamanns Botanical Senses -tuotteita, valaistu peili ja Bluetooth-kaiuttimet. Eteisessä on myös vaatekaappi sisältäen silitysraudan ja -laudan, tallelokeron ja kenkälusikan.
 • Tupakointi kielletty
 • Sviitti
Katso hinnat ja saatavuus

Compact yhden hengen huone Maks. 1 henkilö

Lue lisää map
Compact Single -huoneemme sopivat yksin matkustaville tai nopealla työmatkalla oleville vieraille. Muiden huonetyyppiemme tapaan nämäkin huoneet edustavat rakennuksen pitkää historiaa ominaisine puupalkkeineen. Huoneen 17 neliömetrin koko on yhden hengen huoneeksi tilava, mukavuudesta, upeasta designista ja miellyttävästä tunnelmasta tinkimättä. Vuode on 110 cm leveä, minkä lisäksi huoneen mukavuuksiin kuuluu muun muassa ilmastointi, tuuletusjärjestelmä, minibaari, tallelokero ja suuri TV.
 • Tupakointi kielletty
 • Standard-huone
Katso hinnat ja saatavuus

Standard Waterfront Maks. 2 henkilöä

Lue lisää map
 • Tupakointi kielletty
 • Standard-huone
Katso hinnat ja saatavuus

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.005 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.