Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Vesterbro Kööpenhamina ,  Tanska

Näytä kaikki hotellit kohteessa Kööpenhamina, Tanska

Comfort Hotel® Vesterbro

Kööpenhamina,  Tanska

Comfort Hotel Vesterbro sijaitsee Kööpenhaminan trendikkäimmässä kaupunginosassa, Vesterbrossa. Meillä majoitut mukavasti vain kivenheiton päässä Kööpenhaminan päärautatieasemalta sekä suositusta Kööpenhaminan Tivolista.

Comfort Hotel® Vesterbro 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,1
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,1
10:stä
Tulos Comfort Hotel® Vesterbro

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Tervetuloa Comfort Hotel Vesterbrohon. Tässä hiukan hyödyllistä tietoa sinulle, joka suunnittelet meillä vierailua.

Pysäköinti

Tarjoamme pysäköintipaikkoja pysäköintihallissa. Voit ostaa pysäköintilipukkeen hotellin vastaanotosta ennen pysäköintihalliin pysäköimistä, edulliseen hintaan – 320 DKK/vuorokausi. Pidätämme itsellämme oikeuden mahdolliseen lipukkeiden loppuunmyyntiin. Hallin toiminnasta vastaa APCOA Parking ja pysäköintihalli on avoinna ympäri vuorokauden, mutta portit ovat suljettuna klo 22:00 - 06:00. Päästäksesi pysäköintihalliin yöaikaan ole hyvä ja ota yhteyttä hotellin vastaanottoon. Moottoripyörien pysäköinti ei valitettavasti ole mahdollista.

Aamiainen

Hotellimme runsaasta aamiaisbuffetista löydät monia ekologisesti tuotettuja, terveellisiä ja herkullisia vaihtoehtoja aamiaislautasellesi. 

Kuinka huoneeni siivous hoidetaan?

Ollaksemme huomaavaisia ympäristöä ja lompakkoasi kohtaan siivoamme huoneesi vain joka neljäs päivä, kun yövyt luonamme.

Matkatavaroiden säilytys

Hotellimme matkatavarasäilytykseen voit jättää laukkusi ennen sisäänkirjautumistasi hotelliin tai uloskirjautumisen jälkeen.

Maksuton Wi-Fi

Kaikilla hotellin asukkailla on käytettävissään maksuton, langaton internet-yhteys kaikkialla hotellissa. Surffaile mielin määrin!

Myöhäinen check-out/aikainen check-in

Tuliko tanssittua pikkutunneille asti lauantai-iltana? Ei hätää! Meillä voit nukkua sunnuntaisin pitkään ja luovuttaa huoneesi vasta klo 18:00, ilman lisäkustannuksia. Nuku siis pitkään ja herää virkeänä uuteen päivään. On tärkeää, että ilmoitat hotelliin saapuessasi vastaanotossa, että haluat myöhäisen check-outin. 

Jos haluat kirjautua sisään aikaisemmin tai luovuttaa huoneesi myöhemmin muina viikonpäivinä, sinulla on mahdollisuus myös siihen, pientä veloitusta vastaan.

Huonetason korotus

Sinulla on mahdollisuus korottaa huoneesi tasoa, hinnat alkaen 200 DKK. Vastaanottohenkilökuntamme auttaa sinua mielellään myös tässä asiassa.

Tupakointi on kielletty
Tupakointi on kielletty koko hotellin alueella. Jos tupakoit sisätiloissa, tulet saamaan 1500 kruunun (DKK) sakon tästä. Tupakointi on kuitenkin sallittua hotellin ulkopuolella.

Yhteystiedot

Puhelin: +45 33 78 80 00
Sähköposti: info.vesterbro@strawberry.dk
Vesterbrogade 23 - 29
1620 Köpenhamn, Danmark

Check-in ja check-out

Sisäänkirjautuminen klo 15:00 alkaen
Uloskirjautuminen viimeistään klo 12:00
Lazy Sunday – uloskirjautuminen sunnuntaisin klo 18:00 (vahvistetaan vastaanotossa saapumisen yhteydessä)

Aamiainen

Maanantai - torstai: 06.30 - 10.00
Perjantai - sunnuntai: 07.30 - 11.00
Tanskalaiset juhlapäivät: 07.30 - 11.00

Aukioloaikamme voivat poiketa kesäisin sekä juhlapyhinä. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tarvitsemastasi ajankohdasta.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.