Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Copenhagen Airport Kastrup ,  Tanska

Näytä kaikki hotellit kohteessa Kööpenhaminan lentoasema, Tanska

Clarion Hotel® Copenhagen Airport

Kastrup,  Tanska

Kööpenhaminan tärkein kohtaamispaikka Clarion Hotel Copenhagen Airport sopii sijaintinsa ansiosta yhtä hyvin niin kokouksiin kuin spa- ja kokouselämyksiin – Terminal 3 sijaitsee 2 minuutin päässä hotellilta! Tervetuloa meille!

Clarion Hotel® Copenhagen Airport 4,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
6,3
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

6,3
10:stä
Tulos Clarion Hotel® Copenhagen Airport

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

WeCare Clarion Hotel Copenhagen Airportissa

Me Clarionissa olemme intohimoisia ympärillämme olevia ihmisiä ja meidän kaikkien jakamaa planeettaamme kohtaan. Työskentelemme joka päivä sen eteen, että maailmastamme tulisi vihreämpi ja myötätuntoisempi paikka. Kutsumme tätä nimellä WeCare. Oletko kiinnostunut tietämään lisää siitä, mitä tekoja sanojemme takana piilee? Jatka lukemista ja inspiroidu.

Plogataan yhdessä

Plogging – toisella nimellä roskien kerääminen hölkkäämisen yhteydessä – on trendi, joka leviää nykyään kaikkialla maailmassa. Se on täydellinen yhdistelmä liikuntaa ja luonnosta huolehtimista. Ja jos lähdet ploggaamaan kanssamme, voit myös osallistua sosiaaliseen tapahtumaan, joka liittää yhteen hotellin vieraat, työntekijät ja paikallisyhteisön. Lähdemme ploggaamaan joka keskiviikkoaamu ja päätämme tapahtuman ihanalla aamiaisella hotellimme ravintolassa. Kaikki ovat tervetulleita!

Syö tiesi vihreämpään tulevaisuuteen

Se mitä syömme, vaikuttaa planeettaamme, ja me yritämme tehdä tästä vaikutuksesta mahdollisimman pienen tekemättä myönnytyksiä ruoan maun tai rakenteen suhteen. Veden kielelle nostattavat ruoka-annoksemme eivät sisällä sertifioimatonta palmuöljyä, keskitymme ostamaan paikallisia ja luomutuotteita aina mahdollisuuden tullen ja minimoimme ruokajätteen määrän käyttämällä raaka-aineet kokonaan, mukaan lukien muotopuolet ja kolhiintuneet hedelmät ja vihannekset. Lisäksi tulet aina löytämään useita vihreitä ja kasvisannosvaihtoehtoja menustamme.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.