Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Klaus K Hotel Helsinki ,  Suomi

Näytä kaikki hotellit kohteessa Helsinki, Suomi

Klaus K Hotel

Helsinki,  Suomi

Klaus K Hotel sijaitsee Bulevardilla aivan Helsingin keskustassa, kävelyetäisyyden päässä kaupungin nähtävyyksistä ja palveluista. Klaus K:n arvot – humaanius, ennakkoluulottomuus ja rohkeus – ohjaavat kaikkea tekemistä. Tervetuloa Klaus K:hon!

Klaus K Hotel 4 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,7
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,7
10:stä
Tulos Klaus K Hotel

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

TripAdvisor Traveller Rating

4
1955 arvostelua
4,5
Palvelu
4,5
Nukkuminen
4
Hinta-laatusuhde
4,5
Siisteys
5
Sijainti
4
Huoneet
4

Kiva juhlapaikka ja mukava huone

15. lokakuuta 2023, , nellikuvaa

Vuokrattiin Klaus K dine ruokatila mieheni karonkkaa varten ja oltiin kaksi yötä sky loft huoneessa. Kommunikaatio hotellin kanssa ennen juhlaa käytiin sähköpostilla ja oli ajoittain aika sekavaa. Lop…

Vuokrattiin Klaus K dine ruokatila mieheni karonkkaa varten ja oltiin kaksi yötä sky loft huoneessa. Kommunikaatio hotellin kanssa ennen juhlaa käytiin sähköpostilla ja oli ajoittain aika sekavaa. Lopulta kaikki meni kuitenkin ok, vaikka maksujen kanssa oli lopuksi säätöä ja joudutaan odottamaan rahan palautuksia jonkin aikaa. Kuitenkin saatiin hyvitykset ja kaikki sen suhteen nyt ok. Respassa oli aina hyvä palvelu ja kahvia ja maitoa sai hakea huoneeseen lisää tarpeen mukaan. Myös muuta pientä oli mahdollista hakea huoneeseen (kampaa, shampoota jne). Läheiseen Aimo autoparkkiin sai -20% alennuksen asiakkaana, mikä helpotti juhlastressiä. Etukäteen tilattu menu oli maukas ja myös vegaaniset ja muut ruokavaliot oli hyvin huomioitu. Hotellin oma vakioaamupala oli runsas ja maukas. Sky loft huoneessa oli rapun seinässä kummat reiät, oletan että siinä on ollut kaide tai vastaava joka on irronnut. Rappuset oli todella liukkaat kun jalassa oli villasukat (vedin kerran kunnolla libat) eikä siinä ollut hidasteita.
Lue lisää
3

Hyvä sijainti, hyvä aamupala

18. heinäkuuta 2022, Tampere, Suomi, PasiK

Yövyimme kahdella eri reissulle Desire-tason huoneessa ja Envy-tason huoneessa. Envy-huone oli aika samaa kuin Desire, mutta isompi. Plussat: + erinomainen aamupala + loistava sijainti keskustassa +…

Yövyimme kahdella eri reissulle Desire-tason huoneessa ja Envy-tason huoneessa. Envy-huone oli aika samaa kuin Desire, mutta isompi. Plussat: + erinomainen aamupala + loistava sijainti keskustassa + huone hiljainen, kun sijainti sisäpihan puolella + auton pysäköinti Aimo Parkkiin kätevä Miinukset: - aika nuhjuinen tunnelma, remontti oli tarpeen - siivoaminen huoneissa puutteellista Mielestäni Klaus K on hyvä valinta, jos huoneen hinta on 100-130e. Mikäli huoneen hinta on 150-200e, niin valitsisin jonkin muun hotellin.
Lue lisää
4

Sijainti, hyvä tunnelma.

21. kesäkuuta 2022, Maailma, Hanne1984

Henkilökunta ja palvelu erinomainen ystävällinen. Ruoka hyvää , hyvä aamiainen, top sijainti, hyvä tunnelma. Hotelli oli todella siisti ja mukava. Yövyimme hotellissa 3 yötä, meillä ei ollut mikään on…

Henkilökunta ja palvelu erinomainen ystävällinen. Ruoka hyvää , hyvä aamiainen, top sijainti, hyvä tunnelma. Hotelli oli todella siisti ja mukava. Yövyimme hotellissa 3 yötä, meillä ei ollut mikään ongelmia.
Lue lisää
5

Kaunis, rauhallinen hotelli

26. huhtikuuta 2022, Turku, Suomi, jannek989

Yhden yön visiitti. Hieno hotelli ja huone. Kylpyamme kruunasi huoneen. Aamupala oli erinomainen ja runsas. Huone oli hiljainen, ei kuulunut naapurihuoneet eikä katumelu. Huone oli tyylikäs, elegantti…

Yhden yön visiitti. Hieno hotelli ja huone. Kylpyamme kruunasi huoneen. Aamupala oli erinomainen ja runsas. Huone oli hiljainen, ei kuulunut naapurihuoneet eikä katumelu. Huone oli tyylikäs, elegantti sisustus. Tilasimme ruoan huoneeseen huonepalvella. Ruoka oli hyvää. Hyvä reissu.
Lue lisää
5

Pieni mutta toimiva

19. joulukuuta 2021, Helsinki, Suomi, SariJ135

Hieman sokkeloinen, ahdas hotelli loistavalla paikalla.Super mini huone toimi yhdelle, hyvä sänky ja iso wc.Siistiä, vaikka vähän kulunutta.Hiljainen yö, peltiin hakkaava sade tuuditti uneen. Aamiaise…

Hieman sokkeloinen, ahdas hotelli loistavalla paikalla.Super mini huone toimi yhdelle, hyvä sänky ja iso wc.Siistiä, vaikka vähän kulunutta.Hiljainen yö, peltiin hakkaava sade tuuditti uneen. Aamiaisella hyvin myös gluteenitonta tarjolla, kiitos riisipuurosta. Osa aamiaistarjoilijoista ilman maskia salissa ja pöydät olisi hyvä pyyhkiä asiakkaiden välissä. Kokemuksena kaiken kaikkiaan hyvä, suosittelut.

Omistajan vastaus

26. huhtikuuta 2022

Hei SariJ135, Kiitos paljon kun olit meillä vieraana sekä palautteestasi. Se on meille arvokasta. Mukava kuulla että viihdyit. Tervetuloa uudelleen! Ystävällisin terveisin, Marjo Huhta Vastaanottopäällikkö Klaus K Hotelli

Lue lisää

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.5.019 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.