Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Helsinki Airport Vantaa ,  Suomi

Comfort Hotel® Helsinki Airport

Vantaa,  Suomi

Toivotamme sinut tervetulleeksi Comfort Hotel® Helsinki Airportiin Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Matkustatpa yksin, perheen tai ystävien kanssa, meiltä löydät aina seurueellesi sopivan huoneen.

Comfort Hotel® Helsinki Airport 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Tervetuloa Comfort Hotel® Helsinki Airportiin, Helsinki-Vantaan lentokentän värikkäimpään hotelliin! Hotelli sopii niin yksin, työn merkeissä kuin myös perheen tai ystävien kanssa matkustaville. Olemme helppo ja mutkaton valinta kun tarvitset lepopaikkaa lentoasemalla.

Sijainti Helsinki-Vantaan lentoasemalla

Hotelli sijaitsee Helsinki-Vantaan lentoasemalla ja näin ollen löydät terminaalin check-in-tiskit helposti vain muutaman askeleen päästä hotellilta. Terminaaliin pääset mutkattomasti sisätilojen kautta. Matkalle lähteminen tai saapuminen hotelliin ei siis voisi olla helpompaa. Seuraa saapuvien aulasta Comfort Hotel -kylttejä ja löydät perille hotelliin. 

Barception

Barceptionissamme (baari + reception eli vastaanotto) voit kirjautua kätevästi sisään ja ulos hotellista. Nälän tai janon yllättäessä löydät Barceptionista myös pientä purtavaa ja juomia sekä kaiken tarpeellisen majoituksesi ajaksi. 

Kuntosali

Barceptionin vierestä löydät kuntoilutilat reippaaseen treeniin tai virkistävään venyttelyyn hotellimajoituksesi aikana. Mukava venyttelyhetki pitkän lentomatkan jälkeen voi tulla tarpeeseen. Täällä se onnistuu!

Huonetyyppejä joka tarpeeseen

Majoittuessasi yksin, kaksin tai suuremmalla seurueella hotellista löydät lukuisia eri huonetyyppejä aina Compact-huoneista kahdeksan hengen XXL-huoneisiin. Olitpa sitten reissussa mistä syystä hyvänsä, varmistamme aina, että saat laadukkaan ja viihtyisän hotellihuoneen, jossa voit levätä rauhassa ennen seikkailun jatkumista. Olemme helppo ja mutkaton valinta lähtiessäsi seikkailulle.

Esteettömyys

Pyrimme huomioimaan esteettömyyden hotellissamme. Hotellin sisäänkäynnin edessä on pyörätuoliliuska ja automaattiset liukuovet. Aulatiloissa ei ole portaita tai kynnyksiä, joten hisseille ja hotellihuoneisiin on helppo kulku.

Meillä on 16 esteetöntä kahden hengen Standard-huonetta, joissa mahtuu liikkumaan hyvin pyörätuolin kanssa. Kylpyhuoneessa on suihku, avustuskahvat ja hätäkutsujärjestelmä. Esteettömät huoneet ovat yhdistettävissä väliovella Compact huoneeseen, jolloin avustaja tai perhe voi majoittua yhdessä. Osa huoneista on hissin välittömässä läheisyydessä. Ilmoithan ennakkoon, mikäli tarvitset esteettömän huoneen.

Lemmikkiystävällinen hotelli

Matkustatko koiran kanssa ja kaipaat yöpaikkaa lentojen välillä? Meille lemmikit ovat tervetulleita. Ilmoitathan lemmikistäsi ennakkoon, niin voimme varata teille lemmikkiystävällisen huoneen. Lisäveloitus lemmikistä on 30 € per vierailu tai 40 €, mikäli mukana on useampi lemmikki. 

Suomen ensimmäinen Comfort Hotel®

Tiesitkö, että Comfort Hotel® Helsinki Airport on Suomen ensimmäinen Comfort Hotel® -ketjun hotelli? Comfort Hotel® tarjoaa sinulle aina juuri sen mitä matkallasi tarvitset: erinomaisen sijainnin, räätälöidyt palvelut ja urbaanin designin. Lisäksi Comfort Hotel® -ketju tunnetaan keskittymisestään ympäristöystävällisyyteen ja digitaalisuuteen. Me olemme se helppo vaihtoehto matkallasi.

Tervetuloa Comfort Hotel® Helsinki Airportiin!

Yhteystiedot

  • Taivastie 1 01530 Vantaa , Suomi

Löydä hotellille

Lentoasemalla

Hotellimme vastaanotto sijaitsee lentoaseman 1. kerroksessa, ja sinne voi saapua matkustajien tuloaulasta seuraamalla Comfort Hotelin opasteita. Tarkemman suuntaohjeistuksen näet kartasta.

Julkinen liikenne Helsinki-Vantaan lentoasemalle

Junat P ja I liikennöivät Helsingin keskustan ja Helsinki-Vantaan lentoaseman välillä, matka-aika on vain 30 minuuttia. Lentokentän juna-asemalta pääset sisäkautta kautta hotelliin ja terminaaliin. Lisäksi HSL:n lentokenttäbussi 600 liikennöi säännöllisesti Helsingin rautatieasemalta lentoasemalle.

Taksi

Puh.: +358 01007300

Tietoja hotellista Comfort Hotel Helsinki Airport

Hotellihuoneiden määrä

211 kpl

Barception

Bar + vastaanotto (reception) = Barception

Kuntosali

Hotellissa on suuri ja valoisa kuntosali, jossa onnistuu vaativampikin treeni

Laundromat

Laundromat-itsepalvelupesulassa peset näppärästi reissuvaatteet. 

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.