Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Helsinki Airport Vantaa ,  Suomi

Clarion Hotel® Helsinki Airport

Vantaa,  Suomi

Clarion Hotel® Helsinki Airport on avannut ovensa Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Hotelli sijaitsee aivan terminaalin vieressä helpon sisäyhteyden päässä lentoasemasta. Hotellista löydät kokoustilat, kylpylän, kattobaarin ja ravintolan.

Clarion Hotel® Helsinki Airport 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  

Tervetuloa viihtyisään Living Roomiimme, jonne on helppo piipahtaa vaikka lentoa ennen! Living Room sijaitsee suoraan 2. kerroksen pääsisäänkäyntimme vieressä, Helsinki-Vantaan lentoaseman terminaalia vastapäätä. Täällä voit rentoutua, nauttia virkistäviä juomia ja naposteltavaa sekä viettää aikaa kollegoiden kanssa pitkän kokouspäivän päätteeksi tai ystävien seurassa lentoa odotellen. 

Aukioloajat: 

Living Room Bar palvelee maanantaista sunnuntaihin ympäri vuorokauden tarjoillen juomia ja pientä suolaista snackia. Lisäksi baarimikko ravistaa ja sekoittaa cocktaileja maanantaista lauantaihin klo 16:00 - 22:00.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.