Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Getaway -majoituspaketti kahdelle alkaen 119€/ yö!

Olisiko aika ottaa pieni pakomatka arjesta?

Varaa kupliva Getaway -elämyspaketti kahdelle Clarion Hotel Helsingistä, Clarion Hotel Aviapoliksesta tai Clarion Hotel Helsinki Airportista sisältäen pullon kuohuvaa.

Kaipaatko pientä piristystä arjen keskelle? Nappaa ystäväsi tai kumppanisi mukaan ja lähtekää viettämään yhteistä laatuaikaa hotelliloman merkeissä. Vetäkää pehmoiset kylpytakit päällenne, kilistelkää kuohuvalla pakomatkanne kunniaksi, ja köllähtäkää muhkeaan hotellisänkyyn nauttimaan rennosta yhdessäolosta. Jos kaipaatte myös aktiviteettia, hotellien The Social Bar & Bistro -ravintolat pitävät teistä huolta tarjoilemalla herkullisia makuelämyksiä. Lisäksi Clarion Hotel Helsingissä 16. kerroksen Skyroom -näköalabaarissa voitte nauttia raikkaista cocktaileista tai mocktaileista Helsingin parhaissa maisemissa.

Majoitus sisältää aamiaisen ja pääsyn kuntosalille sekä saunaosastolle ja Clarion Hotel Helsingissä myös kattouima-altaalle. Tule luomaan muistoja Clarion hotelliin!

Majoituspaketti sisältää

  • Yhden yön majoitus Superior -huoneessa
  • Aamiainen
  • Pullo talon kuohuviiniä 0,75l (alkoholiton vaihtoehto saatavilla)
  • Kuntosalin, saunojen ja *kattouima-altaan käyttö (*Clarion Hotel Helsingissä)
  • Langaton internet-yhteys
Ehdot

Huoneita on saatavilla rajoitettu määrä eikä tarjousta voi yhdistää muihin tarjouksiin. Maksu suoritetaan majoituksen yhteydessä hotellin vastaanottoon. Peruutukset ja muutokset varaukseen ovat sallittuja, kunhan ne tehdään klo 16.00 mennessä saapumispäivänä.

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.